kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.11.2018

Minä 6 x 4 !

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Mua viehättää joskus ihan suhteettoman paljon sellaiset hassut kiertokyselyt ja blogihaasteet, jolla periaatteessa ei ole mitään merkitystä. Mutta jotka silti kertovat rivien välistä kaikkea kivaa. Koska uteliashan olen.

Olen lukenut nyt varsinkin Facebookissa monen kaverini 4 x 6 vastaukset, joten teen itse nyt samoin. Saa tulla kommenttiboksissa mukaan. Mun vastaukset on muuten kronologisessa aikajärjestyksessä niin, että neljäs vastaus on aina lähinnä tätä hetkeä. 

4 PAIKKAA, JOSSA OLEN ASUNUT

 1. Hankasalmi, Kallioaho
 2. Vantaa, Hiekkaharju
 3. Helsinki, Hakaniemi
 4. Tampere

 

4 PAIKKAA, JOISSA OLEN TYÖSKENNELLYT

 1. Hankasalmen Apteekki
 2. Pertti Palmroth shop-in-shop Stockmann, Helsinki
 3. Kaarina K.
 4. H23 Agency

 

4 OHJELMAA, JOTA OLEN SEURANNUT TV:STÄ:

 1. Sinkkuelämää
 2. Will&Grace
 3. Silta
 4. Sorjonen

 

4 PAIKKAA, JOSSA OLEN KÄYNYT:

 1. Kööpenhamina, Tanska
 2. Bremerhaven, Saksa
 3. Makarska, Kroatia
 4. Ponte De Lima, Portugali

 

4 RUOKAA, JOISTA PIDÄN:

 1. Lohipasta
 2. Makan Sushi
 3. Raclette
 4. Bataattikeitto

 

4 JUOMAA, JOISTA PIDÄN:

 1. Coca Cola
 2. Punaviini
 3. Vichy
 4. Hyvä kahvi

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

 

 

Kommentit (4)

Kiva postaus! ️

Olipa kiva nähdä esimerkkejä missä kaikkialla olet ollut töissä! Olet varmaan tehnyt töitä jo koulu- ja opiskeluaikana?

Juu 🙂 Kesätoitä olen tehnyt 14-vuotiaasta ja opiskelujen ajan olin koko ajan töissä myös. Opettavaisi kokemuksia!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X