kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.11.2018

Perjantain asu, nro 11: Harry Potter meets Puuha-Pete

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Asu: neule, farkkuhaalarit, sukat, silmälasit ja nahkanilkkurit

Merkki: PartTwo, villaneule. Crockerin farkkuhaalarit, TenPointin nahkanilkkurit* ja Sidosteen Metsä-sukat. Silmälasit Ivana Helsinki X Specsavers*

Hankintapaikka: Neuleen olen hankkinut viime talvena By Emkasta, farkkuhaalarit aikanaan JC:stä, TenPointin kengät olen saanut viime talvena blogin kautta ja sukat suoraan Sidosteen tehtaalta. Silmälasit blogin kautta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Farkkuhaalarit ovat olleet samassa käytössä kuin mustat vastaavat. Neulenaisena neule on mun arkivaate, koska palelen niin paljon aina. Kengillä olen piristänyt yleensä koko mustan arkiasun, sukat ovat mulle arkisukat.

Hankinnan kannattavuus: Farkkuhaalarit on hintansa väärti. Olen pitänyt niitä monta vuotta, kesät talvet. Neule on aivan ihana, mutta musta se sopi mulle paremmin vaalealla tukalla. Hopeakengistä tuli kuin yllättäin yhdet lempikenkäni. Ensinnäkin rakastan hopeaa, mutta kengät ovat myös hyvät jalassa. Sukkien Pure Waste -pinta on pehmoinen, eli juuri hyvä arkisukka.

-Karoliina-

Kuvat:Noora Näppilä 

*saatu tuote 

 

Kommentit (2)

Valehteleeko mun puhelimen näyttö niin paljon, että kengät näyttää ihan kultaisilta? 😮

Kivat housut 🙂

Mä luulen, että se on toi kuvan valo. Hopeiset ne on, mutta totta on, että sieltä taustalta kuultaa sellainen kultainen. Voisi sanoa, että on sellainen lämpimän hopean sävy 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X