kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.11.2018

Kierrätettävä pikkujouluasu x 3 !

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

// Kaupallinen yhteistyö: Nanso // 

Mä en ole varsinainen bilettäjä – en ainakaan baarissa ja yökerhoissa kävijä – joten mä olen jo vuosia sitten tajunnut, että mun ei kannata panostaa juurikaan varsinaisiin juhla-asuihin. Tykkään kyllä laittautua, kokea itseni juhlan tullen myös ulkoisesti juhlavaksi, mutta en ole varmasti vuosiin ostanut vaatteita vain ja ainoastaan juhlatarkoitukseen. Jos olen ostanut glitteriä, olen pitänyt sitä myös arkena. Jos olen ostanut käytännöllisyyttä, olen stailannut sen juhlan tullen juhlavaksi.

Valitsin tulevaa pikkujoulu- ja joulujuhlakautta ajatelleen itselleni kolme sellaista asua Nansolta, joissa viihdyn, jotka tuntuvat hyville päälle ja jotka oikeanlaisilla asusteilla stailattuna menevät sekä arkeen, että juhlaan. Sellaiset asut, jotka kestävä kierrätystä omassa elämässä juhlakaudesta arkeen ja taas seuraaviin juhliin. Ja jotka voi laittaa laatunsa puolesta vielä ilahduttamaan toistakin käyttäjää, jos oma silmä niihin jossakin vaiheessa kyllästyy. 

MERINOVILLANEULE JA HARMAAT HOUSUT

Jos listaa pooloneuleen ja väljät housut, ei ensimmäisenä ehkä tule mieleen pikkujouluasu. Ja totta on, että jos näiden kaveriksi iskisi tukan nutturalle ja tennarit jalkaan, olisi (ja onkin) asu sellainen mun perustyöasu. Mutta mitä tapahtuu, kun laittaa vähän korkoa, kiharaa, koruja ja pikkulaukun? Sanoisin, että aika nappiin menevä asun kohotus juhlatyyliksi. 

 

VISKOOSIPAITA JA MUSTAT JOGGER-HOUSUT

Yritin sovitella Tampereen Nansolla vaikka mitä paitoja, mutta joka kerta tämä viskoosinen (97%) Kuulto-paita piti vaan lempparipaitani paikkaa. Yksinkertaisuudessaan musta tässä paidassa on vaan kaikki. Kangas tuntuu ihanan pehmeälle ihoa vasten ja läpikuultavat raidat luovat muuten mustaan paitaan mielenkiintoa. Kun pariksi iskee mustat housut ja vähän kimallekenkää, ei tarvita mitään muuta. Mun mielestä tällaiset less is more -yhdistelmät ovat aina varmasti tyylikkäitä.

 

PIKKUMUSTA

Pikkumusta on tietysti juhlien klassikko. Nansolta löytyi tällä kertaa itse asiassa yllättävän montakin koko mustaa mekkoa, mutta mun pikkujoulumekoksi valikoitui samaista kangasta oleva mekko, mitä tuo Kuulto-paitakin on. Tämän mekon juju on avonainen selkä. Kuten tiedätte, mä en ole mikään seksikkäiden asujen sanansaattaja. En siis osaa olla sellaisissa itse, vaikka muut niissä näyttävätkin kauniille. Siksi tämä mekko onkin niin ihana, että sen hottisfiba ei olekaan mitenkään ilmeinen. Paljas pinta näkyy selässä. Se on musta aika mahtavaa!

Miten sinä pukeudut pikkujoulukauteen?

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (10)

Itsekin vierastan varsinaisia juhlavaatteita tai pelkästään juhlissa käytettäviä vaatteita. Tänä syksynä haaveilin punaisesta mekosta. Löysin kivan sellaisen ja asustin sen pikkujouluihin sopivaksi. Sen jälkeen mekko on päässyt eri asusteilla ihan arkikäyttöön.

Oi pakko oli käyä tilaamassa tuo kuultopaita itelle! Oon sitä monesti nanson sivuilla katellu, mut en oo raskinu ostaa. Nyt oli -40% ale, niin pakko oli hyödyntää! Ootko testannu muuten täydellisiä farkkuja etsiessä noita nanson viistaskuja? Niitä on monet kehunu, niin tilasin nekin alea hyödyntäen itelle testiin.

Pakko kans kiittää sua inspiraatiosta kotimaisten merkkien suosimisessa! Oon ite kans alkanu kiinnittää huomiota kulutustottumuksiin ja suosia kotimaista. On tullu ostettua tänä vuonna paljon vähemmän, mut oikeesti laatua ja tarpeellista! Vaatekaappi ja kukkaro kiittää! 🙂

Kahteen edelliseen: Kiitos tosi paljon 🙂 Ilo lukea tällaista! 

Juuri tilailin lapsille vaatteita juhliin, mutten ostanut vain juhliin soveltuvia vaatekappaleita.

Samoin mä teen. Lapset varsinkin kasvaa vaatteista niin nopsaa pois, että eihän ne edes mahtuisi seuraavana juhlakautena. 

Voi kun kaunis tuo Kuulto mekko sinun päällä! Olen suurin piirtein samaa kokoa, mitä kokoa sinulla päällä? Tekisipä mieli tilata itselle tuleviin pikkujouluihin.

Mun mekko on kokoa S 🙂 

Sehän on sitten ollut loistava löytö !!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X