kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.11.2018

Perjantain asu, nro 12. Kuorotyttömekko, jolla voi mennä hautajaisista keikalle.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

 

Asu: mekko, sukkahousut ja maiharit

Merkki: mekko, Lumoan*. Sukkikset, H&M. Kengät, Dr.Martens.

Hankintapaikka: Mekon olen saanut muistaakseni blogin kautta 2015 tai 2016. Sukkikset on Henkalta ja kenkien ostopaikkaa en muista, koska ovat jo niin vanhat.  

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Lumoan mekko on sellainen peruspelastaja, jota en käytä kovin usein, mutta jota käytän silti tasaisin väliajoin. Se ei valikoidu päälleni useinkaan arkena, mutta pelastaa silti monta tilaisuutta, jossa pitää olla jollakin tapaa asiallisena. Mä olen ollut tässä mekossa hautajaisissa, ristiäisissä, koulun tilaisuudessa ja voisin kuvitella, että oikein yhdistettynä tämä menisi jopa rock-keikalle. Muistan nähneeni kuvan, jossa Haloo Helsingin Ellillä on tämä kyseinen mekko yllä keikkalavalla. Kengät ovat sellaiset jokapaikanhöylät. Ne perusvarmat, jotka tuovat särmää asuun kuin asuun. Jos joku asukokonaisuus alkaa nimittäin mennä liian silotelluksi tai liian tätimäiseksi, laitan aina Martensit.  

Hankinnan kannattavuus: Mekko on pelastanut monta mun elämän juhlaa, mutta en tiedä, voiko hankintaa silti pitää kannattavana, jos käytän asua ehkä 5 kertaa vuodessa. Tuntuu, että mekko on usein tyhjänpanttina kaapissa. Toisaalta: Jos tätä ei olisi, olisin joutunut pulaan monta kertaa. Ja jopa ostamaan jotain kertakäyttöistä, joten siinä mielessä mekon olemassaololle on peruste. Tavallaan mä viehätyn tuosta pitsistä, mutta silti usein koen, että näytän kuorolaiselle tai opettajalle mekossani. Eikä siinä mitään: Olen ollut sekä opettaja, että kuorolainen. Mutta en välttämättä haluaisi näyttä sille! Pitäisi siis keksiä joku särmä tapa yhdistää tätä arkeen.

Kengät taas on kenkien aateliaa. Ehkä olen jämähtänyt jonnekin teinivuosiin, mutta mun mielestä ei juuri asua ole, johon Martensit eivät kävisi. Ja minkä asun tyyliä ei kohottaisi Martens-jalat. Kaiken lisäksi näillä on hyvä kävellä ja nahka on superlaadukasta. Edelleenkin kuin uudet.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*tuote saatu

Kommentit (2)

Olikohan tämä sama mekko ministeri Saarikolla päällä yhdellä kyselytunnilla joku viikko sitten? Oli nimittäin todella kaunis hänen päällään, kuin myös sinun 🙂

Enkä odota, että kukaan tietäisi. Mä olen minunkin lähipiirini ainoa, joka katsoo eduskunnan kyselytuntia. Ja vielä Areenasta, jos en satu torstaisin tv:n ääreen 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X