kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.12.2018

10 x kosmetiikkalöytöä talveen!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Se on kuulkaas talvi, vaikkei aivan metrisiä kinoksia vielä olekaan. Sen näkee kalvakasta naamasta, sähköisestä tukasta ja kuivista käsistä.

Listasin alle 10 talveen sopivaa kosmetiikkalöytöä. Jotkut aivan uusia tuttavuuksia, jotkut jo luottiksia.

 

  • Invisible Illumination Instant Glow -sävyvoide*. En oikein tiedä, millä nimellä tätä kutsuisi arkisesti, mutta mielestäni voiteessa yhdistyy päivävoide ja meikkivoide. Aivan mieletön tuote, johon olen parin viikon aikana ehtinyt jo rakastua. Parasta, että voidetta voi kerrostaa, joten lopputulos on juuri niin meikattu (tai ei-meikattu), kun haluaa.
  • Vita Liberatan itseruskettavat. Kaikki! Ilman näitä näyttäisin koko ajan kipeälle. Pieni päivetys saa kasvoihin eloa.
  • Kasvoharja. En tiedä, onko mun harja edes tarkoitettu itseruskettavan levitykseen, mutta toimii siihen loistavasti. Sillä kun sutii, ei jää rajoja. Eikä käsiin väriä.
  • Weledan SkinFood*. Muistatte ehkä, että kyselin joku aika sitten instassa, mikä voide sopisi lapsen iholle. Moni suositteli SkinFoodia ja samaan syssyyn Weleda kysyi, saako lähettää rasvan testiin. Ihan mieltön tuote!! Edullinen, ihana tuoksuinen ja kosteuttava. Sopii lapselle ja aikuiselle.
  • Mavala-kynsilakka, sävy 996 Cyber Silver. Kun iho kuivuu, on mulla joka vuosi tarve edes saada kynnet ikään kuin suojaan lakan alle. Kynsissä mulla on Beautiful You -liikkeen Johannan kestolakkaus ja varpaat olen lakannut hopealla itse. En tiedä, onko tämä vaan oma keksimäni juttu, mutta musta tuntuu, että lakatut kynnet ei vie niin paljon kosteutta pois esimerkiksi kynsinauhoilta.
  • Balmainin Leave-In Conditioning Spray. Olen hehkuttanut tätä ennenkin, mutta en voi keksiä parempaa tukkatuotetta. Tätä voi suihkia jopa kuivaan takkutukkaan tai sähköisiin hiuksiin, ja silti hiukset eivät mene yhtään likaisen oloisikis. Hoitoaine yksinkertaisesti vaan silottaa ja vie takut ja sähköisyyden mennessään, mutta pitää hiukset silti keveinä ja rasvattoman näköisinä. Ihan huikea tuote, jota pidän pikkupulloversiona aina laukussa mukana talvisin.
  • The Body Shopin vartalovoi, klassikkotuoksu oliivi. Aivan ihana tuote, josta en luovu varmaan koskaan. Toinen ihana tuoksu on Shea.
  • Madaran RE:GENE volume rebuild lifting mask*, eli toisin sanoen tällainen luonnollinen kasvojen kohotus suoraan tuubista. Mä levittelen maskin kasvoille (jos muistan) kerran viikossa, yleensä kuorinnan jälkeisenä päivänä. Naamio tekee ihosta pehmeämmän ja saa sen hehkumaan (niin hyvin, kun marraskuussa voi saada).
  • Weledan Soothing Facial Creme. Jo toinen tuubi tätä menossa! Testasin Cremeä alun perin, kun kyseistä rasvaa tuli samassa pakerissa SkinFoodin kanssa. Sittemin hukkasin rasvan jonnekin, mutta oli pakko kipittää ostamaan uusi. Creme on Foodia kevyempi. Ja en tiedä, miksi olen missanut Weledat aikaisemmin, mutta nyt olen todella ihastunut näihin. Kaiken lisäksi Creme on niin kätevä pieni tuubi, että sen voi ottaa mukaan minne vaan. Ekan kerran ikinä mun nenän iho ei ole alkanut vielä tässä vaiheessa kuoriutua. Ja uskon, että se on Weledoiden ansioita.
  • For Healthy Feet -kantapohjarasva. Aivan killerituote kovettumille ja talven runtelemille koiville. Sopii myös yöksi käsiin laitettavaksi, mutta vaatii pitkän imeytymisajan.

-Karoliina-

*saatu tuote

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X