kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.12.2018

Perjantain asu, nro 13. Kotimainen mohair-neule ja naiselliset Timberlandit.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Asu: mekko, neule ja maiharit

Merkki: mekko, Aarrekid*. Mohairinen neuletakki, PURA*. Maiharit, Timberland.*

Hankintapaikka: mekon sain viime talvena Aarrekidiltä, neuleen viime talvena Putiikki Rannalla -liikkeestä ja maiharit tänä syksynä Koskarin Intersportista. 

Käyttöönottotoimenpiteet: Kenkiin nahkasuihke. 

KäyttökohdeMekosta, tai siis en juuri tästä mustasta, mutta muista samanmallisista täällä. Se on sellainen hyvä arjen kaveri, jota voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Kevyt ja lämmin. Pehmeä päällä. Neuletakki sopii koville pakkasille. Se on superlämmin, iso ja muhkea. Sellainen synonyymi talvineuletakille. Kenkiä olen käyttänyt todella paljon tänä syksynä. Lähinnä juuri arjen tallaamisessa. Silloin, kun Martensit ovat liian rock. Mä itse asiassa epäilin kaupan hyllyllä katsottuna, että nämä ovat mulle liian naiselliset. Tai jopa liian kapeat mun jalkaan. En halua, että kenkä hiertää yhtään. Onneksi kuitenkin kokeilin kenkiä jalkaan, koska musta ne ensinnäkin näyttävät jalassa paremmalle kuin hyllyssä ja kuvissa. Ja kaiken lisäski kenkä ei sirosta ulkomuodostaan huolimatta ole ollenkaan tiukka sisältä. 

Hankinnan kannattavuus: Aarrekid on sellainen perushyvä neule, jonka voi pukea aivan koska vaan. Mulla on tämä sama neulemekko kolmessa eri värissä. Kertoo ehkä mun fanitustasosta tuotetta kohtaan. Laatu on muuten aivan mieletön! Ei nukkaannu, ei rypisty. On aina siisti! 

Neuletakin ulkonäköä ja kotimaista tuotantoa rakastan. Jostain syystä pitkän päivän aikana neule kuitenkin välillä – ei tosin aina – alkaa kutittaa minua. Siksi takkia tulee käyttää sellaisten vaatteiden kanssa, jolloin iho ei ole suorassa kontaktissa takin materiaalin kanssa. Takki olisi kannattavampi kaveri vaatekaapissa, jos sitä voisi käyttää suoraan iholle. Vähemmän herkkäihoinen varmasti voisikin.

Kengistä puolestaan on tullut lyhyessä ajassa mun luottoystävät. Toisaalta pieni ihme, koska jotenkin näin kengät kaupassa kauhean konservatiivisen näköisinä. Jotenkin niissä on mun mielestä kuitenkin jalassa paljon enemmän särmää ja kun niillä jaksaa vielä tallata pitkän päivänkin, oli valinta aika nappi. Olen tosi tyytyväinen, että uskalsin koittaa tällaista uutta Timberland-mallia. Vanhat Timberlandit kun ovat myös olleet niin rakkaat tallauskaverit. Pakko vielä mainita tähän, että ilman oikeaa, verta ja lihaa olevaa myyjää, en olisi ehkä näihin kenkiin koskaan törmännyt. Joten kiitos Matti Koskarin Intersportista! Menkää hyvät ihmiset liikkeet oikeisiin kauppoihin, joissa on oikeat myyjät ja sovittakaa tuotteet livenä  🙂 

-Karoliina-

*tuote saatu

Kuva: Noora Näppilä

 

Kommentit (4)

Minun mielestäni perjantain asu – postaukset olisi huimasti mielenkiintoisempia jos ne olisi spontaaneja ”mitä minulla on tänään päällä”- juttuja. Toisin kuin näitä kuukausia etukäteen kuvattuja tuote mainoksia. 🙁

Lainaus Puran nettisivuilta:

”Arvoihimme kuuluvat lähellä tekeminen sekä paikallisten ihmisten työllistäminen, ja siksi kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, lähellä sinua.”

Jes, tässä on oikeasti kotimainen tuote!

Niinpä. Ihana Pura <3

Mä olen samaa mieltä, että kädestä suuhun -tekniikka toimisi näissä hyvin. Valitettavasti valon määrä tähän aikaan vuodesta on niin pieni, otta olisi ihan tsäkästä kiinni, ehtiikö joku napsimaan kuvia juuri sillä hetkellä, kun valoa vielä riittäisi kuvaamiseen. Onneksi reissussa oli valoa ja aikaa ja sieltä tuleekin ensi viikon asupostaus:) Mainospostaukseksi en näitä itse tosin laske. Fakta nyt vaan on se, että bloggaajalla on vaatekaapissa saatuja tuotteita ja tekstiilejä, joita arjessa käytän kuten mitä tahansa muitakin. Varsinaiset kaupalliset yhteistyöt ilmoitetaan postauksen alussa. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X