kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.12.2018

Todellisuus elämysjoulukalenterin takaa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

 

Mä kerroin marraskuussa, että tulemme laittamaan lapsoselle tänä vuonna elämysjoulukalenteri. Alun vastustuksen jälkeen lapsikin on aiheesta ollut oikein innostunut.

Silloin pähkäilin, mitä kaikkea sinne kalenterin sisään keksisimmekään, mutta todellisuudessa homma on edennyt paljon paremmin kuin luulinkaan. Kun aloitimme hyvin arkisista toiminnoista, eikä ekana läväytetty Koiramäkeä, hiffasi lapsonenkin, että luukusta paljastuva kiva ei ole aina mitään megasuurta.

Meidän kalenterista on putkahtanut toiveaamupala (Nutellaa Nutellalla) ja toive Wolt-tilaus, joka oli – Mansessa kun ollaan – mikäpä muukan kuin tilaus SiipiWeikoista. Sen lisäksi lapsonen on saanut muun muassa hieronnan tunnelmavalossa (miten ihana yhteinen äiti-tytärhetki ja rauhoittumisen paikka), sekä vapaat kädet meikata minut. F pyytää aina tasaisin väliajoin meikkaamista, mutta sen sotkun ja meikinpuhdistuksen määrä on yleensä niin valtaisa, että kieltäydyn kerta toisensa perään. Näin joulun alla kuitenkin voi vähän joustaa.

Huomenna kalenterista putkahtaa joulukuusen koristelu ja ensi viikolla olisi sitten isojen asioiden aika: Koiramäen ja ehkä muutamien lahjojen oston/paketoinnin! Yllättävän coolisti 8-vuotias ottaa tämän joulukuun. Edellisvuosien hepuli on tiessään, eikä kalenteria tarvitse – ainakaan joka aamu – avata enää klo 5.15.

Kivaa lauantaita! Meillä siihen liittyy kuusen tuonti sisään (jeij!), jääkiekkopeliä ja glögiä! Kuvassa ihan superfreesissä meikissä kahdeksanvuotiaan meikkaamana. 

-Karoliina-

Kommentit (2)

Ei kyllä ikinä arvaisi että on lapsen meikkaama, on niin siistiä jälkeä 🙂

Tosi nätti meikkihän tuo 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X