kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.12.2018

Keskiviikon kosmetiikkasuositus, nro 1. Chloén täydellinen parfyymi !

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Heipparallaa! Mä olen huomannut tässä viimeisen vuoden aikana, että kosmetiikkajutut ovat kiinnostaneet teitä aika suuresti. Nimittäin joka kerta, kun aiheet postauksissa ovat liipanneet jotenkin ihonhoitoa, meikkejä, hiustuotteita, tuoksuja tai mitä tahansa ”kylppärikaapin kamaa”, on juttu ollut aina viikon luetuimpien joukossa.

Siksipä päätin vastata paremmin teidän kysyntään, ja potkaista ilmoille tällaisen keskiviikon kosmetiikka -sarjan, jossa esittelen aika laajassa mittakaavassa kaikkia niitä kauneuteen ja ulkoiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita, niksejä ja palveluita, jotka olen kokenut hyviksi. Homma aloitetaan mun reissulöydöstä (jota tosin varmasti myydään myös Suomessa). 

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Chloe: Nomade (eau de parfum)

Paikka: Tuoksu ostettu Budapestin lentokentältä. 

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä kuljeskelin pitkin lentokentän hajuvesiostastoa ja olin jo melko varma, että mukaan tarttuu taas kerran mun suosikkituoksu (ja ainokainen), eli Armanin Si. Mä en ole vuosiin käyttänyt mitään muuta tuoksua, enkä ole edes osannut kuvitella itselleni muuta. Kaikki muut ovat tuoksuneet aina omaan nenään jotenkin väärille. Olen kirjoittanut Si`stä blogiin ainakin 2015 ja 2016. 

Siinä lentokentällä pyöriessä katseeni kuitenkin kiinnittyi Chloen pulloon, jota en ollut ennen edes nähnyt. Yksi nuuskaisu ja olin täysin varma, että tässä olisi Si`n selättäjä. Pyysin vielä miestäkin haistamaan ja tulos oli sama: ”Joo. Ota toi.”. Sain vahvistuksen sille, että tuoksu todellakin tuoksui minulle.

Mitä tuote todella tekee? No sehän tuoksuu hajuvedelle, ylläri! Mutta koska kyseessä on eau de parfum, se säilyy iholla kauan. Inhoan sellaisia kepeitä eau de toiletteja, jotka haalenevat puolessa tunnissa. Kun aamulla supsaisen tuoksua kaulalle, haluan, että se tuoksuu koko päivän.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Tietysti hajuvesi on turhake, jota kukaan tuskin TARVITSEE. Mulle tuoksuilla on kuitenkin suuri merkitys ja muistan käyttäneeni Guccin ja Nina Richin hajuvesiä jo vitosluokkalaisena. Siis vuosia ennen kuin äiti ja isä antoivat edes meikata! Meidän perheessä äiti on myös aina käyttänyt hyviä hajuvesiä, joten sellainen kosmetiikkaperinne (onkin muuten ainoa), on periytynyt myös meille tyttärille. Koska olen niin ronkeli nykyisin hajuvesien suhteen, olen superiloinen, että löysin tämän tuoksun. Vaikka Si oli ihan minua, aloin jo vähän kyllästyä siihen. Sitä paitsi jos käyttää kauan samaa tuoksua, ei oma nenä enää edes haista sitä! Nyt tuntuu ihanalle supsuttaa aamulla hajuvettä, kun itsekin haistan sen tuoksun nenääni.

Nyt saa toivoa: Mitä kosmetiikkakategoriaa haluatte, että esittelen lähiviikkoina? Tai mihin kosmetiikkaongelmaan etsitte ratkaisua?

-Karoliina-

Kommentit (2)

Mun ongelma on ihon pohjustus. Inhoan paksuja ja rasvaisia meikkivoiteita ja oon jo vuosia etsinyt jotain kevyttä sävytettyä päivävoidetta tai bb-voiteen tyylistä voidetta. Mutta ei löydy sopivaa. Iho on tosi kuiva krokotiilinahka näin talvella ja sen takia kaikki voiteet tuntuu hilseilevän pois.

Kiitos vinkistä 🙂 katsotaan, jos keksin tähän ”ratkaisun”! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X