kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.12.2018

Miltä tuntuu saada rukkaset?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kiitos kysymästä. Tosi hyvälle tuntuu saada rukkaset. Varsinkin, kun ne on kotimaiset ja kimaltavat.

Saada on ehkä vähän huono termi, jos pulittaa Debitiltä 47 euroa. (Muistan sen muuten erona creditistä siitä, että depis iskee depittiä käyttäessä tilille välittömästi)Mutta onpahan ainakin lämpöä ja tyyliä samassa kädessä. 

Kun kuitenkin kysytte: Vihdissä on tehty ja Käsinetori on merkki. Myydään ainakin Tampereen joulutorilla. 

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Ihanat! Kiitos vinkistä!!

Mulla on tuo sama muistisääntö creditin ja depitin kanssa 😀 😀

Nuo ei kimalla
vaan kiiltää tai on hopeanhohtoiset. Nojoo.

Sain rukkaset itsekin, lahjana vain, enkä osaa kyllä käyttää vaikka hempeän vaaleanpunaiset ovatkin. Mammalla on joku vaisto jolla se kerää muiden tekemiä lapasia, sukkia ja rukkasia ympärilleen ja levittää niitä tiehensä (meille, jotka kodista kerran lensimme)… #lovelanguages

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X