kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.12.2018

Yksi joulu, kaksi paikkaa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Iskin eilen joulun kuvat tietokoneelle. Piti tulla kuvatarina tänne blogiin, mutta ensi osa kuvista katosi ja toisekseen en ollut edes juuri ottanut kuvia. Tosin. Mitäpä sitten? Oli joulu ja rentoa, joten se lienee pääasia. Sen kun vaan maattiin sohvalla hyvän kirjan ja suklaarasian kanssa. Tarvotiin lumihangessa, luisteltiin, syötiin herkkuja ja saunottiin. Pelattiin lautapelejä ja nukutiin paljon.

Meillä oli tällä kertaa kaksi paikkaa ja yksi joulu. Paljon perhettä, rakkaita. Ruokaa, paketteja ja joulumieltä. Lunta, lasten naurua ja siskonpedissä nukkumista. Mikä joulu! Ihan erilainen kuin ennen, mutta silti kotoisa ja jollakin kummalla tavalla myös tuttu. Kiitos ihan kaikki A,F,J,J,M,H,A,M,M,I,E,H,H,J,A,A,M ja J! Ja tietysti joulupukki. 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X