kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.12.2018

Miten meillä napsitaan terveyttä purkista ja lautaselta?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: HappyMe / Norvital As

Hellurei vuoden viimeiseen aamuun!

Nyt kaiken kinkun, lanttulootan ja suklaakierteen jälkeen kirjoittelen vähän terveysasioista. Makes sense, vai kuinka?

Mä olen kirjoittanutkin aikaisemmin siitä, kuinka ruoka on meidän perheelle yksi olennaisimpia arjen (ja juhlan) kulmakiviä. Sen lisäksi, että me tykätään miehen kanssa kokata ja halutaan opettaa ruuanlaittoa ja ruuanlaittokulttuuria myös lapselle, on meille tärkeää se, mitä syödään. Ja tämä ”mitä syödään” pitää puolestaan sisällään sen, miltä ruoka maistuu ja mistä se koostuu. Me ei missään nimessä olla fanaattisia terveysintoilijoita, eikä meille järsitä vain  porkkanaa. Mutta me uskotaan siihen, että hyvälle maistuvat, pääasiassa itse rakkaudella tehty ja hyvistä raaka-aineista valmistettu ruoka pitää niin aikuiset kuin lapsenkin oikealla polulla. Samoin kuin riittävä liikunta ja uni. Sellainen olennainen kolmiyhteys siis!

Sen lisäksi, että me pyritään saamaan ravinnosta hyvää energiaa, kuituja, vitamiineja ja voimaa, syödään meille hyvää oloa myös purkista. Ei tosin mitään iloisuuspillereitä, vaan ihan tavallisia lisäravinteita. Me vedellään miehen kanssa omat tuotteemme ja lapsella on omansa.

Vielä marraskuun loppuun asti lapsonen on syönyt maitohappobakteerit ja monivitamiinin, mutta Omega-3:a ei. Tai siis! Onhan hänelle yritetty syöttää sitä kahteenkin eri otteeseen, mutta suoraan sanottuna nuo lapsille suunnatut ”hyvänmakuiset” omegat ovat olleet aina vain teoriassa hyvänmakuisia. Ja siitä syystä jääneet kaappiin, kun todellisuus on ollut jotain muuta. Yksikin tuote maistui aivan saippualle. Testasin itse, kun epäilin, että lapsi vaan temppuilee tablettinsa kanssa.

Kun minulle ehdotettiin yhteistyötä HappyMe Chewable Calamari Omega-3 -geelitabletteihin, olin suoraan sanottuna skeptinen. Halusin testata ne ensin, koska kokemukseni tämäntyyppisistä lisäravinteista ei ollut kovin hyvä. Mutta mitä vielä! Vaikkeivat nämä karkille maistu (eikä pidäkään ihan jo turvallisuussyistä!), on HappyMe:t oikeasti sellaisia, että ainakin meidän lapsonen napsii ne muitta mutkitta. Ei kiinnitä niihin huomioita, vaan ottaa ne putkeen aamuisten maitohappobakteeriensa kanssa.

HappyMe:t ovat geelitabletteja, eli sellaisia vähän slimen (valttikortti!) oloisia löllyköitä, jotka maistuvat hitusen hedelmäisille. Ne sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi DHA:ta ja EPA:a, sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia. Niin ja sopivat 3-10 -vuotiaille.Yksi tabletti päivässä riittää, joka on hyvä ihan jo siksikin, että kerran päivässä on helpompi muistaa kuin useamman kerran. Meille on tullut lisäravinne- ja vitamiinirutiini aamuihin.

Tämmöisillä tervehenkisillä aatoksilla suunnataankin vuoden viimeisen päivän viettoon kera herkkujen ja liian myöhääm valvomisen. Joskus paras terveysteko on olla välittämättä terveysasioista. Koska eihän se, mitä tehdään joulun ja uuden vuoden välissä. Vaan se, mitä uuden vuoden ja joulun. Silloin muistetaan iltapala-ajat, sokerimäärät ja lisäravinteet.

Jos teidän perheessänne lasten omegoiden saanti on ollut haastavaa, suosittelen kokeilemaan HappyMe:tä, joka ainakin meidän perheessä toimii tosi hyvin! Tilaamalla tästä tilauslinkistä saat ekan paketin puoleen hintaan. Käy kurkkaamassa!

-Karoliina-

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X