kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.01.2019

Perjantain asu, nro 16. Kotimainen merinovillaneule ja käsityönä tehdyt glitter-korvakorut.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Asu: neule, leggarit, korkokengät ja korvakorut

Merkki: neule, Uhana Design // housut, H&M // korkkarit, Tamaris // korvakorut, Maanantaimalli

Hankintapaikka: Uhana neule on Verkatehtaankadun liikkeestä Tampereelta. Housut on ostettu alun perin ostettu asiakkaan kuvauksiin, mutta kun ne eivät sen jälkeen kelvanneet minnekään, otin mä ne käytöön. Korkkarit muistaakseni netistä ja korvakorut Maanantaimallin nettikaupasta.

Käyttöönottotoimenpiteet: 

Käyttökohde: Neuleen ostin arkikäyttöön, mutta ylläriksi se on toiminut myös semi-juhlavasti. Housut olivat todelliset joulupökät, mutta ehkä glitter sopii myös esimerkiksi kesällä sandaalien kaverinsa. Korvikset ovat todelliset juhlakorut, koska arkena en pidä juuri (isoja) koruja. Korkkarit olen ostanut juhlakäyttöön ja niitä todentotta en ole käyttänyt koskaan arkena.

Hankinnan kannattavuus: Neule oli tajuttoman kallis. Mutta joka pennin arvoinen. Vanha teinigootti sisälläni rakastaa paidan heiluvaa hulivilihelmaa ja musta väri sopii kaikkeen. Niin ja mummo sisälläni hykertelee, kun merinovilla lämmittää koko kroppaa. Pöksyt eivät ole kannattava hankinta, mutta tosin en ole itse niitä itselleni hankkinutkaan. Tamariksen lesti sopii mulle ihan kivasti, joten vaikka inhoankin korkoja, jaksaa näillä juhlia (melkein) yhdet juhlat vuodessa. Hopeinen väri on timanttinen juhlakenkäväri, kun se sopii niin moniin asuihin ja vuodenaikoihin. Maanantaimallin korvikset. Mulla oli Maanantaimallin uniikit valkeat korvakorut samaa mallia hääkorvakoruina. Ja kun näin nämä kimalteet, oli pakko ostaa. Musta korvisten malli on niin kaunis ja ne ovat myös ihanan kevyet korvissa.  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (2)

Hola söpö, ihana asu!
Tuollaisia luottovaatteita ei ole koskaan liikaa, eli on varmasti ollut hintansa väärti.
yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Se on totta 🙂 Tämmöisillä neuleilla pärjää jo pitkälle. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X