kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.01.2019

Keskiviikon kosmetiikkasuositus, nro 2. Loistava silmämeikinpoistoaine alle 2 eurolla!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Vedenkestävän silmämeikinpoistoaine, Cien EYE MAKE-UP REMOVER

Paikka: Lidl, Hallituskatu (Tampere)

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla ei ollut mitään ennakko-oletusta tuotteesta. Kun sitten laahustin sunnuntaina Lidlin käytäviä, muistin, että multa loppui juuri meikinpoistoaine. Pysähdyin hyllylle ja yllärikseni löysin hyllyltä Lidlin oman merkin VEDENKESTÄVÄN meikinpoistoaineen. Yleensähän halpismeikinpoistoaineet käyvät vain vesiliukoisiin meikkeihin. Hinta oli vaivaiset 1,99e, joten päätin, että testaan sitä. Hinta oli tosin jopa niin halpa, että ajattelin, ettei tuote vaan voi olla hyvä.

Mitä tuote todella tekee? Se todellakin poistaa vedenkestävän meikin paremmin, kuin mikään meikinpoistoaine, jota olen testannut. Se, missä esimeriksi Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoainetta pitää toimiakseen jopa vähän hinkata pumpulin avulla (ja siitä seuraa joskus luomien kutina), irrottaa tämä aine meikin kuin itsestään. Suorastaan liukuu pumpulin kanssa luomella ja pelkkä sipaisu riittää. Ja mähän siis käytän sekä vedenkestävää eye-lineriä, että vedenkestävää ripsaria, joten meikkiä on usein silmissä paljon.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Jos tuotteen hinta on alle 2 euroa ja se toimii näin, voi sanoa, että ostos on todellakin kannattava. Tätä ainetta kun saa 4-8 purkkia sillä hinnalla, mitä vastaavia – huonommin toimivia tuotteita – vain yhden purnukan verran. Monihan on hehkuttanut Lidlin kasvorasvoja, mutta itse en montaakaan tuotetta ole sen kosmetiikkahyllyltä testannut. Nyt siis menee kyllä muutenkin Lidlin kosmetiikka kovempaan syyniin.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Kiitos, tämä tuli kuin tilauksesta. Ostin tänään pitkästä aikaa vedenkestävän ripsarin. Tajusin, että eihän minulla ole sille sopivaa putsaria, että täytyy käydä ostamassa joku. Taidanpa testata tätä 🙂 Itsellä ollut ennestään Lidlin puhdistusmaito ja kasvovesi, jotka ovat sopineet minulle.

Käytän cien merkin silmänympärysvoidetta ja vielä tähän aamuun asti käytin kasvovoidetta. Ilmeisesti vain omani kävi vanhaksi kun se rupesi rullaamaan iholta pois. Ei onneksi paljon ollut purkissa jäljelläkään. Olen kyllä tykännyt että lidlin tuotteet ovat ihan laadukkaita.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X