kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.01.2019

Perjantain asu, nro 17. Huomenlahja ja taas yksi ihana neule.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: neule, farkut ja kaulakoru

Merkki: neule, Part Two // farkut, H&M // koru, Lumoan (ehkä. En ole ihan varma enää, kun paketti on kateissa) 

Hankintapaikka: neuleen olen ostanut By Emkasta, Tampereelta. Farkut muistaakseni Hämeenkadun Henkalta toissa kesänä ja korun sain huomenlahjaksi (samanlaisten korvisten kanssa) A:lta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Mä olen paleleva neulehullu, joten vihreä neule tuli tuomaan vaihtelua mun neulevalikoimaan ja arkipukeutumiseen. Rakastan merinovillaneuleita niiden pehmeyden, helppokäyttöisyyden ja lämmön vuoksi. Farkut on ostettu arkeen ja koru on lahja, joka on mulla kokoaikaisessa käytössä. 

Hankinnan kannattavuus: Ensinnäkin. Jos ottaa mitkä tahansa tarvitsevuuden mittarit, en tarvitse enemmän neuleita. Mutta. Koska ne rakentaa mun arkiasut yhdeksänä kuukautena vuodesta, haluan, että niissä on valinnanvaraa. Kaiken lisäksi mä olen rakastunut vihreään väriin tänä vuonna (eikä vähiten siksi, että mun silmien vihreä väri tulee niissä paremmin esille), joten koin, että mulla oli tämän paidan menevä aukko mun kaapissa. (seli seli).  Farkut ovat pari vuota vanha, ja olen yllätyksekseni pitänyt niitä tosi paljon. Kannattavat siis! Tosin kovilla pakkasilla koloset ei ole hyvä idea. Koru on minusta ihana. Oltiin kyllä sovittu, ettei huomenlahjoja osteta (mä en ostanut), ja silti A oli ajatellu, että tämä on sopiva mulle. En pidä nykyään juurikaan muita koruja kuin sellaisia, jotka voivat pysyä mukana koko ajan, tekipä mitä tahansa nukkumisesta liikuntaan. Jos mun on otettava korut pois jonkun toiminnan vuoksi, unohdan ne. Tämä tarkoittaa, että pidän oikeastaan vain kihla-vihkisormuskokonaisuutta, keskisormen ohuenohuita sormuksia, kaulakorua ja satunnaisesti korvanappeja (jotka unohdan laittaa takaisin, jos välillä pidän isoja korviksia juhlissa). Esimerkiksi nuo Lumoan timanttikorvikset on kauniit, mutta niin isot, että ne on riisuttava yöksi pois. Sinne ne sitten unohtuvat yöpöydälle. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X