kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.01.2019

Kuivan ihon pelastus! Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 3.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: The Body Shopin pumppupullossa oleva body lotion

Paikka: Koskikeskuksen The Body Shop -myymälä

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä en ole ollut mikään pumppupullorasvojen ystävä. Kasvorasvoissa ehkä, mutta en vartalovoiteissa. Se on johtunut yksinkertaisesti siitä, että monesti on tuntunut, että niin kevyt rasva, minkä pumppupullosta saa painettua läpi, ei ole  tarpeeksi tehokas mun kuivalle talvi-iholle. Olen siis käyttänyt yleensä The Body Shopin tai Madaran vartalovoiteita, kannellisesta purkista. Toisin sanoen: Odotukset eivät olleet suuret.

Mitä tuote todella tekee? Eka on tunnustettava, että tämä kyseinen body lotion on F:n ostos. Jota testasin kerran ja jäin koukkuun. Lupasin kyllä, että ostan uuden, kun tämä loppuu. F rakastaa ylipäätään The Body Shopin tuotteita ja tuoksuja, aivan kuin itsekin rakastin lapsena. Kauppahan on sellainen ”vartalon karkkikauppa”, joten en ihmettele, että vetoaa pikkutyttöihin. Ja vähän isompiinkin.

Anyway. Se, mitä tämä body lotion oikeasti tekee, on ihon kosteutus. Myös näin tammikuun hilseilevät kintut! En olisi oikeasti uskonut, koska rasvan koostumus on niin kevyt ja se imeytyy nopeasti.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Tämä on pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri minulle. Koska olen äärettömän huono hoitamaan ihoani. Varsinkin vartalon ihoa. Ja jos rasva on vaikeasti otettavissa (vaikeaa on siis se, että purkin kansi on rullattava auki), jätän rasvailut usein tekemättä. Kylppärin kaapin hyllyllä oleva pumppupullo on kuitenkin kätevä kaveri, koska siitä voi painaa muutaman töräyksen kädelle ja suoraan siitä ihoon. Jopa minä pystyn siihen.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X