kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.01.2019

Perjantain asu, nro 18. Vähän paremmat ”UGGit” ja takki, jonka kanssa ei tarvitse kaulahuivia.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: pipo, untuvatakki, farkut ja talvikengät

Merkki: pipo, Ivana Helsinki* // takki, Joutsen* // kengät, Pura* //  farkut, NEUW*

Hankintapaikka: kaikki tuotteet on jollakin tapaa blogin kautta. Pipon olen saanut toissa talvena Ivanalta ja kengät samana talvena tamperelaiselta Puralta. Farkut on suoraan NEUWlta ja takki viime talvelta, kun aloitin Joutsenella.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Kuten kuvasta näkyy, on tämä kokonaisuus suoraan talviseen talveen ulkokäyttövaatteiksi.

Hankinnan kannattavuus: Mä rakastan tätä pipon mallia ja väriä, mutta valitettavasti se vähän kutittaa mun päätä (ainakin pitkässä käytössä). Siksi pipo ei ole ollut varmasti kauneudestaan huolimatta kovin kannattava, koska pipo ei hakeudu käyttö”mukavuuden” vuoksi useinkaan päähän. Mä olen toki varmasti puolueellinen ylistämään Joutsenen takkeja, mutta kun näitä untsikoita aloin käyttää, on kaikki muut talvitakit jääneet kaappeihin pyörimään. Kun samassa paketissa on sekä lämpö, tyyli ja keveys, on vaikea alkaa enää vaihtamaan muihin. Tässä Evie-takissa parasta on tuo jättihuppu ja kaulus – ei tarvitse käyttää huivia lainkaan. Farkuista olen kirjoittanut miljoonakertaa (mm. täällä ja täällä), mutta kuten näkyy, en enää muuta käytä. Puran kengät on aivan huikeat! Mä en haluaisi käyttää talvella mitään muuta. Yhtä kätsyt sujauttaa jalkaan kuin UGGit, mutta paljon paremmat. Purat on kotimaiset, lämpimät, ne pitävät mallinsa (toisin kuin UGGit) ja niiden pohja sopii myös liukkaalle (toisin kuin UGGeissa). Harkitsin vahvasti, että ostaisin F:lle samaiset kengät täksi talveksi, mutta ei oikein anna periksi tuo 250e:n hinta, jos kengät mahtuu lapselle jalkaan (hyvässä lykyssä) sen yhden talven verran. Sitten heti, kun jalan kasvu loppuu. Eli joskus kuuden vuoden päästä?

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X