kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.01.2019

Tällä viikolla sairaalassa ja muuta höpinää!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Hellurei! Kirjoitan tätä postausta kännykällä, koska jätin läppärin piuhan töihin, enkä jaksa lähteä hakemaan sitä. Onhan tuollainen 500 metriä kuitenkin aikamoinen matka.

Kävin tällä viikolla taas sairaalassa ja sain uutta tietoa lektiinitien puutoksesta. Tai no en varsinaista  tietoa, koska lääkärikin sanoi, että tämä diagnoosi on vielä heillekin jonkinlainen mysteeri, vaikka ei varsinainen ääretön harvinaisuus.

Hyvää käynnissä oli se, että suuri osa mun verikoetuloksista oli hyviä. Huonoa se, ettei ratkaisu sairasteluherkkyyteen tai parannusta itse lektiinitien puutokseen ole. Kun näitä lektiinitien kaltaisia ”viestinviejiä” on ihmisellä kolmea erilaista, mulla kaksi toimii +90% voimalla ja lektiinitien prosentti oli 1%. Toisin sanoen se on pelistä kokonaan pois.

Sain käsivarteen jonkin rokotteen ja suositukset ottaa hepatiitti- ja kausi-influenssarokotteet. Ja elää terveesti, vaan ei hysteerisesti pöpöjä kartellen. Ts. samaa rataa, miten jo teen.

Olen ollut saamastani rokotteesta yllättävän kipeä. Aivan voimat pois ja mukiloitu olo.

Mutta. Nyt meillä on pieni rakas taapero viikonlopun hoidossa ja omakin olo alkaa parantua. Ulkoilua, rytmiä ja aika ”arkista” viikonlopun viettoa siis. Illalla kokkaillaan pitsaa.

-Karoliina-

Kuva: tb-kuva kesältä, kuvaaja Noora Näppilä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X