kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.01.2019

Meikkivoide, joka kestää ja peittää koko päivän! Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 4.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Meikkivoide, joka toimii peiteaineen tavalla. Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 4.

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Diorskin Forever Undercover Foundation -meikkivoide 

Paikka: Budapestin lentokenttä

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä olen aina ollut todella kevyiden meikkivoiteiden ystävä, joten tällainen, joka lupaa 24h:n peittävyyden on tuntunut itselleni aivan liian vahvalle meikille. Mutta. Sitten sain tästä kokeilutuubin ennen meidän häitä Tampereen Sokokselta ja ihastuin. Ennakko-oletus siis huono, mutta testerin jälkeen jo iloisesti yllättynyt.

Mitä tuote todella tekee? Meikkivoide on ohut, mutta siitä huolimatta peittää ihon virheet todella hyvin. Totta on, ettei tämä ole niin nestemmäinen kun kevyemmät meikkivoideversiot, joten esimerkiksi poskille blendaan meikkivoiteeseen vähän seerumia tai kevyttä kosteusvoidetta. Mutta kokonaisuudessaan todella ohut meikkivoide, joka peittää niin punoitukset kuin finnitkin. Mä en itse asiassa juuri kauheasti edes käytä tämän kanssa enää peitevoiteita, vaan jos naamassa on näppy, laitan tätä esimerkiksi vain kaksi kerrosta ”töpötellen” ongelmakohtaa. Hullua on myös se, kuinka kauan tämä todella kestää iholla. Ei TIETENKÄÄN vuorokautta – kuten tuote lupaa – mutta työpäivän ajan, joka on jo paljon!

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Onhan meikkivoide tosi kallis. Lentokentällä se taisi maksaa 38 euroa ja Suomessa yli 50 euroa. Mutta toisaalta: Mulla menee ehkä yksi meikkivoidepurkki/tuubi kahdessa vuodessa, joten päivätasolla satsaus kalliimmassakaan ei ole paha. Tykkään myös siitä, että sama tuote sopii niin pohjameikiksi kuin peitevoiteeksikin kerrostamalla. Ehkä vähän harmittaa se, että otin luultavasti astetta liian vaalean sävyn. Tai juuri nyt keskitalvella väri ok, mutta ei enää sitten, kun kasvot saa vähän kevätsäteitä. Siinä olisi siis voinut tehdä ostoksesta järkevämmän.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X