kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.01.2019

Leopardihame ja kengät, joissa on historian siipien havinaa. Perjantain asu, nro 19.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Asu: neule, hame, sukkikset ja nilkkurit

Merkki: neule, Part Two (By Emka)* // sukkikset, Gina Tricot // hame, Vero Moda // nilkkurit, Palmroth*

Hankintapaikka: neuleen olen saanut tamperelaisesta By Emkasta, yhdestä mun Tampereen lempikaupoistani, jonka omistaja-Katrilla on loistava silmä sisäänostossa. Sukkikset ikivanhat Ginasta, hame Kampin Vero Modasta. Nilkkurit sain suoraan täältä Tampereelta, Palmrothilta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Neulenaisena neule menee arkeen. Ja itse asiassa musta myös vähän parempaankin tilaisuuteen, kunhan sen asustaa näin. Kengät on mun juhla- ja business-kengät, koska arkena en juuri käytä korkoja. Hametta olen pitänyt nyt talvella neuleen kanssa, mutta en malta odottaa, että tämän voi pukea kesällä bändipaidan ja Vansien kanssa. Tai narutopin ja sandaalien. Toisien sanoen hame kesään ja talveen, arkeen.

Hankinnan kannattavuus: Neuleet. Näistä olen puhunut paljon. Ja edelleen sama laulu: En varsinaisesti tarvitse niitä, mutta himoitsen ja käytän joka päivä. Hameen luulen olevan kannattava ostos, koska jo tässä vajaassa kuukaudessa olen pitänyt sitä todella paljon.  Sukkiksia on pakko kaapissa olla. Kengissä on sellainen aika hauska yksityiskohta, että olin opiskeluaikoina töissä Helsingin Stockmannin Palmrothilla. Ja toki testasin senaikaiset mallit, matskut ja lestit. Tämä kyseisen kengän lesti oli mulle aina se paras. Ja on edelleenkin – 12 vuoden jälkeen – mun malli on edelleen tämä sama ja koko tuttu 4 ja puoli. Mä tykkään Palmrothin mokasta ja klassista malleista. Tässä kyseisessä yksilössä himotti tuo resorireuna, joka tekee musta kengästä astetta rennomman. Jos kannattavuudeksi voi kutsua sitä, että kokee lämpöä ja yhteenkuuluvuutta kenkämerkin kanssa, on tämä kannattava pari nilkkureita. Jopa legandaarista!  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

* saatu 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X