kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.01.2019

Herkkupäivän mansikka-kookossmoothie

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mun käsitys smoothiesta on terveellinen juoma, josta saa hyvää energiaa, kuituja ja vitamiineja, mutta joka ei ole varsinainen herkkupäivän ”karkki”. Se ei tarkoita sitä, etteikö smoothie voisi olla hyvää – yleensä onkin – mutta en yleensä pidä siitä, että smoothieita esimerkiksi makeutetuaan pirtelöiden tapaan.

Joskus smoothienkin voi kuitenkin tehdä näin lauantaimaisesti, eli vähän herkkumaisemmin, kerran mukana on lisättyä sokeria. Tein tätä ensi kerran siskoni Baby Showereille ja F ihastui niin, että on pitänyt tehdä myös kotonakin.

Mansikka-kookossmoothie

  • 500g (pakaste)mansikoita sulatettuna
  • 2dl kookosmaitoa (17% rasvaa)
  • pari ruokalusikallista maitorahkaa
  • pari kourallista tuoretta minttua
  • pari ruokalusikallista pellavansiemenrouhetta
  • maun mukaan kookossokeria tai lorauksellisia vaahterasiirappia

Kivaa lauantaita!

-Karoliina-

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X