kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.01.2019

Edullinen ja hyvä kulmageeli! Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 5.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Essencen Make Me Brow -kulmageeli*

Paikka: saatu blogin kautta, postipakettina kolahtanut kotiin

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla ei ollut mitään kuvaa Essencen kulmageelistä etukäteen. Eka geeli, jota koskaan (ehkä 15 vuotta sitten?) aloin käyttää, oli Lumene. Ja siihen olen myös jämähtänyt. Sellainen ennakko-oletus mulla tosin oli, että mulle ei kävisi värilliset kulmageelit, koska olen aina käyttänyt väritöntä. Mun kulmat on todella tummat jo luonnostaan ja jos jonnekin suuntaan niitä haluaisin värjätä, olisi se vaaleammaksi. Siksi arastelin värilliseen geeliin tarttumista. Mutta tartuinta silti eräs tammikuun aamu, kun olin hukannut (ei ylläri) Lumenen geelini jonnekin. 

Mitä tuote todella tekee? Essencen geeli pitää vahvat ja paksutkin kulmat ojennuksessa pitkän päivän. Se ei kuitenkaan ”kastele” kulmia liikaa, vaan kulmat jäävät pidosta huolimatta kevyiksi. Geeli ei myöskään tee kulmakarvoista kiiltäviä. Inhoan nimittäin sitä, että jos esimerkiksi laitan hiuslakalla kulmakarvat ojennukseen, kulmat kiiltelevät lakan vaikutuksesta.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Olin lentää persuukselleni, kun googlaamalla huomasin, että geeli maksaa oikeasti vain 3 euroa! Siis mitä ihmettä? Näin hyvää ainetta ja niin edullisesti. Pidän erityisesti geelin pidosta, ja siitä, kuinka harjan pieni ja siro pää taipuu yksityiskohtaisesti ja näppärästi sinne, minne haluaakin geelin menevän. Aluksi tosiaan arkailin värillistä geeliä, mutta itse asiassa se on ollut minulle jopa ihan hyvä valinta. Geelini on nimittäin asteen verran vaaleampi ja harmaampi kuin omat kulmani, joten värigeeli ei ainakaan tummenna kulmiani. Kaiken lisäksi pienellä harjanpäällä levitellen väri täyttää sopivasti joitakin kulmieni kolokohtia, joten kulmakynää ei tarvita. Tosin olen niin laiska, että harvoin käyttäisin muutenkaan, vaikka kolot kulmissani havainnoinkin. Joka tapauksessa hyvä tuote, joka ratkaisee arjessa monta kulmakarvapulmaa. 

-Karoliina-

*saatu

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X