kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.02.2019

Perjantain asu, nro 20. Ylipolvensaappaat ja aviomiehen paita.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Asu: mokkasaappaat, sukkikset, hame ja neule

Merkki: kengät, Palmroth* // sukkikset, Lindex // hame, Part Two // neule, Selected Homme

Hankintapaikka: kengät olen saanut suoraan Palmrothiltä täältä Tampereen Klingendaalista. Sukkikset Aarrekidiltä ja hame on ostettu tamperelaisesta By Emkasta. Neuleen olen lainannut miehen vaatekaapista.

Käyttöönottotoimenpiteet: paitahan olisi ehdottomasti pitänyt höyryttää, mutta jätin ryppyiseksi. Kengät on sumutettu (mokka)nahkasuojalla.

Käyttökohde: Hame tuli ostettua itse asiassa tämän paidan pariksi yksiin lehtikuvauksiin, jotka musta otettiin tammikuun alussa. Juttu tulee ulos tämän kuun lopulla. Kuten sanottu: En ole varsinainen hameihminen, mutta tämä hame puhutteli nimenomaa neuleen kanssa. Miehen vaatekaappia kouluan välillä, jos tarvitsen over size -paitoja. Käyttökohde näissä tilanteissa siis aika täsmällinen, kun tarvitsen johonkin asuun jotain tiettyä vaatetta. En ostaisi itse itselleni varmasti tällaista paitaa. Väri ei ole minua, vaikka hameeseen käykin. Mokkasaappaat on niin arkeen kuin juhlaankin joko leggareiden ja pitkän neuleen pariksi. Tai sitten tällä tavalla lyhyen helman pariksi.

Hankinnan kannattavuus: Kuten viime postauksessa kerroin, Palmroth on mulle tuttu merkki vuosien takaa, joten luotan niiden laatuun. Uskon, että nämä saappaat ovat kannattava klassikko, joihin ei ajan hammas pure tyylillisesti, eikä laadullisesti. Paitaa ei tarvitse spekuloida, kun lainan jälkeen sen voi palauttaa miehen kaappiin. Hänelle ostos on ollut hyvä, koska pitää paitaa aikaa usein. Hameen kohtaloa mietin. Hame on ihana henkäys hippityyliä ja nyt pohdin, miten saman rennon paita+hame -tyylin voi yhdistää kesäkeleille. Mitä pukisitte hameen kanssa kesällä? Ehkä valkean t-paidan ja over size -farkkutakin? Ruskeat mokkanilkkurit ja luonnonvalkoisen puuvillaneuleen?

-Karoliina-

*saatu

Kuvat: Noora Näppilä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X