kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.02.2019

Monitoimihoitoaine hiuksille. Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 6.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu:  Balmain Leave-in Conditioning Spray 

Paikka: Prime Hair and Beauty Design

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä olen käyttänyt tätä tuotetta varmasti jo neljä vuotta satunnaisesti. Mutta aivan päivittäin siitä asti, kun aloin käydä Umpulla laitattamassa mun hiukset. Ennakko-oletusta ei tainnut alkujaan olla (tykästyin vain tuoksuun joskus Sokoksen hiusosastolla hajutellessa).

Mitä tuote todella tekee? No tämä on mun mielestä sellainen tukan monitoimituote, jota käytän vaikka sun mihin. Ja parasta on se, että tämä hoitoaine käy niin mun omaan tukkaan kuin tuuhennusosiinkin. Mulla nimittäin harvoin käy, koska monesti tuuhennusosien aineet on liian stydejä omaan tukkaan (=rasvoittaa) ja toisaalta oman tukan aineet liian kepeitä lisäkuontalolle. Mutta mutta: Palataan siis siihen, mitä aine tekee! Se selvittää takkuisen tukan pesun jälkeen. Ja se lisäksi hoitoainetta voi suihkia pitkin päivää myös kuiviin hiuksiin takkujenselvittelyyn sekä sähköisyydenpoistoon. Se jopa elvyttää ”vanhat” kiharat niin, että kun harjaa aamulla hiukset ja sen jälkeen puristelee yön yli nukutut kiharat hoitsikan avulla, on tukka kuin juuri kiharrettu. Kaiken lisäksi hoitoaine ei rasvoita hiuksia, eikä tee niistä edes kuivaan tukkaan suihkittuna likaisen näköisiä.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Onhan tämä nyt yksi kannattavimpia hiustuotteita, joita koskaan olen käyttänyt. Hinta ei ole kaikista halvin, mutta pullo on todella riittoisa. Suihke”korkki” levittää nesteen sumuna tasaisesti, eikä pitkäkään tukka tarvitse kuin muutaman painalluksen.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X