kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.02.2019

Perjantain asu: Kimono, joka taipuu mekoksi, takiksi ja rantakaftaaniksi!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: Bananas-kimono/kimonomekko

Merkki: Uhana Design

Hankintapaikka: Uhana Designen Tampereen liikkeestä

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Mä ostin tämän vaatteen lähinnä käytettäväksi takkina auki. Mulle tulee vatsa usein kipeäksi, jos pidän mahan kohdalta yhtään tiukkoja asuja. Tämmöinen vyö saattaa esimerkiksi olla joskus huonona IBS-päivänä kohtalokas. Toisaalta olen kyllä pitänyt tätä joskus mekkonakin. Ja kesällä olen pitänyt kimonoa rannalla ja uima-altaalla päällyskaftaanina. Ensin ajattelin, että en raaski laittaa silkkitakkia aurinkorasvaan ja hiekkaan pyörimään, mutta sitten mietin, että mitä tuo vaate kaapissa hyödyttää. Sehän on ostettu käyttöön!

Hankinnan kannattavuus: Mä rakastan hassuja ja ”näkyviä” vaatteita, joten tämä on oivallinen ostos sitä ajatellen. Tykkään kimonon hassuttelevasta tyylistä. Toisaalta kuosi on haastava samasta syystä: Asu on niin silmiinpistävä, että se myös ”kuluu” tietyllä tapaa nopeammin kuin jokin yksinkertaisempi. Tarkoitan sitä, että mustan mekon voi stailata kolmiin juhliin peräkkäin aivan eri tyyleihin, mutta tämä vaate sen sijaan huutaa sitä, että asu on ollut päällä jo aikaisemminkin. Vaikka en hae pukeutumiseen mitään kovin erikoista, on sekin joskus saanut jättämään banaanit kaappiin, jos on nähnyt kuosia katukuvassa lähiaikoina (liian?) paljon. On tullut banskuähky.Pidän tätä silti kannattavana ostoksena, koska asu on päätynyt monen monta kertaa päälle. Ja kaiken lisäksi se tosiaan menee rannalle uikkarin kanssa, juhliin mekkona korkokengillä ja toisaalta tennareiden kanssa auki pidettynä, jos alle pukee farkut ja topin. Senkin tiedän, että tämän kun joku päivä myy, saa siitä hyvän second hand -hinnan. Kun möin viime syksynä Radiokirppiksellä Uhanan Sail Away Mother Fucker -paidan, sain siitä muistaakseni 70euroa ja kirppiksellä kävi kuulemma paidan ympärillä ennen kuulumaton kohina ja kysely.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X