kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.02.2019

Vegaaninen huulivoide (ja -puna ja -kiilto). Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 7.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Weleda Tinted Lip Balm Rose -huulirasva*

Paikka: saatu blogin kautta, mutta Weledaa myy moni nettikauppa, Sokos ja esimerkiksi Ruohonjuuri

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Tiedän, että naisissa ja tytöissä on monia, jotka ovat todella pahassa huulirasvakoukussa. Mä en ole kuitenkaan yksi niistä. En käytä huulirasvaa kuin pakon edessä eli silloin, kun huulet alkavat lohkeilla verelle. Toisin sanoen en odottanut huulirasvalta mitään, kun se tuli Weledan lähetyksen mukana mulle testiin. Yhtenä päivänä kuitenkin satuin testaamaan. Ja tykästyin yllätyksekseni. 

Mitä tuote todella tekee? Weledan huulirasva kosteuttaa huulet mm. luomujojobaöljyllä ja luomusheavoilla. Sen lisäksi se antaa huuliin  kiillon ja hennon ”terveen” pinkihkön värin. Toisin sanoen huulirasvan lisäksi yhdessä minituubissa on samanaikaisesti niin huulikiilto kuin huulipunakin. Tämmöiselle huonolle huulivoiteen ja -punan käyttäjälle siis oiva monitoimivoide! 

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mä tykästyin Weledan Lip Balmiin, joten itselleni tämä oli kannattava löytö. Tuntuu kivalle, että huulet saa kosteutta, mutta silti niistä ei tule liian tahmaiset tai meikatut. Voiteen hinta on kuitenkin miltei 10 euroa, joka on tällaiselle ei-tottuneelle-huulirasvan-käyttäjälle melko korkea. Tosin koska mulla ei ole paljon vertailupohjaa huulirasvojen laadusta ja hinnoista, voi olla, että hintakin on laatuun nähden ihan hyvä. Joka tapauksessa: Mun Weleda-ihastus vain syvenee tuote tuotteelta.  

-Karoliina-

*saatu

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X