kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.02.2019

Perjantain asu, nro 21. Muumi-neuletakki, lököpöksyt ja kääntöreunaiset villasukat.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: neuletakki, lököpöksyt ja villasukat

Merkki: neuletakki, Ivana Helsinki // housut, By Emka // Samoaja-villasukat, Sidoste  

Hankintapaikka: Neule on on hankittu Ivana Helsingiltä 2-3 vuotta sitten. Housut on puolestaan ByEmkasta viime talvena ja sukat Sidosteelta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde:  Neuleen ostin neulehulluna talven kylmiin ilmoihin, mutta se on yllättäen toiminut myös kesäisin takkina. Housut ostin ”siisteiksi lököpöksyiksi” ja villasukat taas sisällä hipsutteluun ja lämmikkeeksi talvikengän sisään.

Hankinnan kannattavuus: Jos muistan oikein, sain neuleesta alen, mutta se oli silti aika kallis. Olen kuitenkin huomannut – ehkä tekin – että neuleet on asia, johon mun kannattaa satsata. Pidän niitä ja rakastan niitä. Tarvitsenkin, koska palelen niin herkästi. Housuihin ihastuin By Emkan Katri-myyjän päällä, mutta minun jalassa ne eivät lopulta näyttäneetkään yhtä ihanille. Muistan, että näin housut Katrilla niin, että hän oli yhdistänyt ne korkeakorkoisiin nilkkureihin ja isoon neuleeseen. Yhdistelmä oli killeri, mutta itse pidän niin harvoin korkoja arkena, ettei housut varsinaisesti oikein toimi minun käytössäni. Samoaja-villasukat on mun talven Sidoste-suosikki. Sukan varressa on nahkalätkä. Kun sukan varsi on ylöspäin, näkyy nahkaläpykässä teksti ”Sidoste”. Kun varsi on tuolla tavalla käännettynä, tulee esiin nahkan toisella puolella olevat koirat.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (1)

Hei!

Ihana neule ja ihana Ivana.
Tajusin tätä tekstiä lukiessa, että Ivana olisi ihana nimi lapselle 😀 Asiasta kukkaruukkuun taas.. Neuleisiin tykkään itsekin panostaa ja sun tyyli inspiroi!

yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X