kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.02.2019

Vaaleanpunainen String-hylly

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tytär sai meiltä joululahjaksi vaaleanpunaisen String-hyllyn, jonka metsästi Tori.fi:n kautta. Muutama viikonloppu sitten hylly saatiin seinään ja lapsonen täytti sen tärkeimmillä asioillaan: säästöillään ostamallaan pupulampulla, uusimmalla Demillä ja koko Body Shop-kokoelmallaan.

Ihana nähdä, kuinka tytär on nyt niin tyytyväinen huoneeseensa, jonka on saanut itse suunnitella. Minäkin olen iloinen siitä, mitä valintoja ollaan tehty F:n huoneen osalta. Ja jotenkin tuo String-hylly – olipa sitten kuinka ”nähty” tuote hyvänsä – on mun silmään vaan tosi kaunis! Parasta tietysti se, että ajan saatossa siihen voi hankkia laajennusosia vaikka missä väreissä.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X