kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.02.2019

Kynsien kestolakkaus pysyy, kun se tehdään oikein! Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 8.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: kynsien kestolakkaus*

Paikka: Beutiful You -kauneushoitola. Tampere (Hallituskatu)

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla on ollut elämän aikana jos jonkinmoista tippiä, akryyliä, geeliä ja kestolakkausta mun kynsissä. Mulle toimivin tähän asti on ollut oman kynnen geelaus, koska kevyemmät vaihtoehdot eivät ole pysyneet tarpeeksi hyvin ja stydimmät ovat – ainakin tähän tilanteeseen – liian ”laitetut”.  En siis olettanut, että kestolakkaus pysyisi, vaikka Beatiful Youn Johanna sitä suosittelikin mulle. Ja Noora ylisti kynsiä vielä etukäteen. Päätin kuitenkin kokeilla. Ja onneksi niin.

Mitä tuote todella tekee? Kestolakkaus on kynnen pintaan tehtävä lakkaus, joka on kevyempi ja luonnollisemman näköinen käsittely kuin varsinaiset rakennekynnet tai geelilakkaukset. Luonnollisemmat siinä mielessä, että ne ovat paljon ohuemmat kuin muut tavat. Näyttävät siis aivan sille kuin olisit itse lakannut kynnet kotona. Paitsi vaan, että lakka säilyy kynsissä sen 4-5 viikkoa. (En tiedä, säilyisikö pidempäänkin, mutta itsellä tuo on ollut huoltoväli.) Kestolakkauksella saisi laitettua kynnen pintaan liukuvärjäystä, kuvioita ja vaikka mitä, mutta minä olen tykännyt pitäytyä yksinkertaisella linjalla.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mähän olen järjestelmällisesti pyrkinyt irti kaikista kauneuden lisäosasista. Nämä kynnet on kuitenkin juttu, johon olen aivan hulluna. Siksi, että ne eivät ole sen feikimpää kuin kynsilakkakaan, mutta niin kestävää, että käsien kunnon voi unohtaa kuukaudeksi putkeen. Ja silti kädet ovat koko ajan esittelykelpoiset. Ne kehtaa räväyttää esiin palavereissa ja kuvauksissa. Kaiken lisäksi tuollaiset pienet asiat ilahduttavat minua itseäni joka päivä. Palvelun kannattavuus on kyllä täysi kymppi.

-Karoliina-

P.S. Vitsi käsien iho näyttää tähän aikaan vuodesta sille kuin olisi jonkun 178 vuotta. 

*palveluun saatu alennus

Kuvat: Noora Näppilä

 

Kommentit (1)

Voiko raskaana oleva ottaa kestolakkauksen?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X