kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.02.2019

Perjantain asu, nro 22. Just se rento asu, jossa olo on kotoisa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: huppari, leggarit,takki,sukat ja maiharit

Merkki: huppari, Sidoste (Pure Waste) // leggarit, KappAhl // takki, Makia* // sukat, Sidoste (Samoaja-villasukka) //maiharit, Dr.Martens

Hankintapaikka: Sidosteet olen noukkinut suoraan tehtaalta Sidoste-duunien kautta // leggarit ostettu Hämeenkadun KappAhlista -50% // takin olen saanut viime kesänä Makialta // maiharit on tosi vanhat. En edes muista, mistä olen ostanut.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Kuten olen joskus kirjoitellut, on Sidosteen Pure Wasta paidat niitä, joissa elelen 50% viikon päivistä. Tämä kyseinen paita on tosin miehen kaapista varastettu, koska omat paidat on liian lyhyitä leggareiden kanssa pidettäväksi. Leggareita pidän arkena töissä. Rakastan sitä, ettei housut purista mistään. Makian takki on kesällä mun ulkotakki, mutta talvella tykkään pitää sitä hihat käärittyinä sisällä t-paidan kanssa. Kuten olette huomanneet, Dr. Martenseja pidän vaatteiden kuin vaatteiden kanssa. Samoaja-sukkia rakastan pitää puolestaan maihareiden parina, koska tuo käännettävä reuna on niin mahtava. Kohottaa ikään kuin villasukan uudelle levelille.

Hankinnan kannattavuus: Tässä on kyllä kokonaisuudessaan asu, jonka jokainen osa on kannattava. Kaikki sopivat mun arkielämään käytettäväksi, ne ovat leppoisia päällä ja kestävät kulutusta. Voisia sanoa, että tämmöinen asu on synonyymi arkiminälle. Kun kysyin Nooralta kuvatessa, kun paita jäi ryttyyn ja tukka lensi, onko asu ihan hölmö. Nooran kommentti oli: ”Tommosiahan sä aina pidät!” No niinpä. Kertoo kaiken tästä vaatekokonaisuudesta. 

-Karoliina-

*saatu

Kuvat: Noora Näppilä 

Kuvat: Noora Näppilä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X