kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.02.2019

Minusta tuli täti!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Enpä olisi uskonutkaan, millaisen tunnereaktion pikkiriikkinen pikkusiskon tyttö saakaan aikaiseksi. Hän saapui maailmaan aikasemmin tällä viikolla. Perheryhmämme WhatsAppissa oli saanut kyllä tietoa etenevästä synnytyksestä kiitettävänä paljon, mutta kun kuva ihanasta mustatukkaisesta vauvasta lävähti lopulta kännykän ruudulle, aloin itkeä oikein kunnon räkä-valuu-nenästä-itkua. Ihan kuin vauvan syntymä olisi tullut suurenakin yllätyksenä. 

Meidän perhessä on nyt siis uusi tulokas. Ja voi kuinka onnellisia me hänestä olemmekaan! F sai uuden serkun ja minä olen nyt ensi kerran elämässäni täti-ihminen. 

En ole vielä nähnyt livenä tätä ihanuutta, mutta ensi viikolla pääsen nuuskimaan hänen suloista ihoaan. En malttaisi odottaa lainkaan. 

Onnea A&A, tuoreet vanhemmat!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X