kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.02.2019

Lomalle lompsis!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Hellurei maanantaihin!

Täällä Tampereella alkoi tänään (vai voiko sanoa, että alkoi jo perjantaina?) talviloma. Ja sehän tarkoittaa sitä, että lapsi lomailee ja me aikuiset yritämme sumplia kalenterimme sen mukaan. Oikeasti meillä on aika hyvä tilanne asioiden suhteen: F aloitti lomailun toisaalla jo viikonloppuna ja eilen Hankasalmen mummo ja pappa kävivät hakemassa lapsukaisen maalle. Mikä onni, että opettajamummolla on yhtä aikaa talviloma ja pappakin voi ottaa lomia tällaisiin kohtiin. 

Vaikka itsellä tämä viikko ei ole varsinaista lomaa, olen silti päättänyt keventää viikkoa työskentelemällä muualla kuin kotona ja toimistolla. Tänään mä kävin aamusta vetämässä sellaisen kevyen aamutyöpäivän ja suuntasin siitä sitten suoraan ystävän kanssa viettämään hotelliyötä, josta kerron lisää myöhemmin tällä viikolla. Huomenna (tai keskiviikkoaamuna) mä taas matkustan itsekin jo Keski-Suomeen lapsosen luokse. Katsomaan tietysti myös siskon vauvaa, vanhemmille ja F:n kanssa aikaa viettämään. Loppuviikko, kun mieskin pääse irtautumaan töistä, menee ystäväperheen kanssa Himoksella. 

Jotenkin ihanaa, että voidaan (tai siis ainakin F voi) viettää talvilomaa niin klassisella tavalla lumen keskellä. Laskien pulkkamäkeä, lötköillen maalla ja viettäen rentoja päiviä. 

On ollut ihan tuntea, miten kevät etenee. Valon määrä vaikuttaa niin konkreettisesti omana olotilaan. Syksyn ja talven tunnelmoinnissa on oma hohtonsa, mutta kyllä mä niin olen kevään ja erityisesti kesän lapsi. On ihanaa, kun ei tarvitse topata päälle kerros kerrokselta vaatteita. Ja ei tunnu sille, kun haluaisi pukea jo iltapäiväkolmelta yöpuvun päälle. 

Ihanaa viikkoa sinne! Lomaillaanko teillä vai onko lomat jo ohi? Vai vasta edessä?

-Karoliina-

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X