kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.02.2019

Viikon kirppislöytö: Hempeä kukkamaljakko

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

TUOTE
Sininen kukallinen maljakko

OSTOPAIKKA

Hankasalmen Aseman kirppis

HINTA
4e

KÄYTTÖKOHDE
Leikkokukille. Pienille kimpuille ja yksittäisille kukille/oksille.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

Käsinpesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA
Mulla ei ole ollut oikein kunnollista maljakkoa vähäiselle kukkamäärälle tai lyhytvartisille kukille. Ja leikkokukkia rakastavana sellaista olen tarvinnut, joten ostos oli kannattava. Kaiken lisäksi olen ihan hulluna sisustuksessa juuri tuollaiseen siniseen, joten ihastuin maljakkoon heti.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE
4/5. Täydellinen ja kaunis maljakko. Melko edullinenkin.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Oi, onpa ihana maljakko! Itelle iskee tuo sinisen sävy kans tosi paljon. 🙂

Pakko vähä kommentoida tätä uutta Lilyäkin, että apua! Eihän tämä alusta ja ulkonäkö teidän bloggaajien vallassa oo, mutta kyllä entinen oli parempi. Postauksien keskellä olevat miljoonat (no melkeen miljoonat 😀 ) mainokset ärsyttää ihan älyttömästi.

Musta tää on ihana <3 Tänne on nyt niin helppo mm vastata teidän kommentteihin.
P. S. Tuo kyseinen sininen on joku mun uusi unelmaväri. Bongaan sitä joka paikasta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X