kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.03.2019

Hiihtoloman loppu Himoksella

Teksti
Karoliina Pentikäinen

No näin nopeasti se lomaviikko onkin taas ohi. Saavuimme eilen kotiin kahden yön Himos-reissulta. Olimme ystäväperheen kanssa Himoksella viettämässä loma. Lasketeltiin, möyrittiin ulkona, kokkailtiin porukalla, saunottiin ja oltiin vaan. Yhden mökin sisällä majaili neljä aikuista ja neljä lasta. Ja kaikki meni enemmän kuin mallikkaasti. Tykkään siitä, että joidenkin kanssa voi olla kuin kotonaan. Virua yöpuvussa puolille päivin ja olla häpeilemättä, jos joutuu tiukkasanaiseen selontekoon lapsosen kanssa.

Itse muistan, kuinka kivaa lapsena oli sellaiset lapsiperhetapaamiset, jossa kaikilla perheenjäsenillä oli seuraa ja tekemistä. Me kokoonnuimme yleensä minun lapsuudessani viettämään lapsiperheaikaa erityisesti juhlapäivinä: vappuna, juhannuksena ja uutena vuotena. Siksi on ollut ihana tarjota F:lle samanlaisia kokemuksia! Nämä kun ovat tilanteita, joissa luodaan mahdollisesti elinikäisiä muistoja ja ystävyyssuhteita.

Me tulimme  kotiin jo eilen, että voimme iskeä jalat tukevasti maahan ennen arjen alkua. Huomenna alkaa jo koulu ja normityö. Ja nyt täytyy sanoa, että minulla on sellainen hulabaloo viikko edessä, etten muista milloin sellainen olisi ollut. Huomenna meillä on kotona yhdet lehtikuvaukset ja haastattelu, tiistaina matkustan Helsinkiin tapaamiseen, keskiviikkona vedetään putkeen peräti kahdet asiakkaan kuvaukset plus yhdet omat, torstaina hoidetaan toiminimijuttuja ja perjantaina suunnitellaan seuraavan viikon esiintymistä. Olen saanut kunnian lähteä puhumaan TAMK:n opiskelijoille somemarkkinoinnista ja sekin pitäisi saada kasaan ensi viikon aikana. Niin ja kaiken tämän keskellä pitäisi hoitaa se PERUSTYÖ: postaukset ja sähköpostit ja kontaktit. Kun perjantai koittaa, voitte olla varma, että tämä likka nostaa jalat ylös aika rehvakkaasti.

Ennen ensi viikon säätöä nyt yksi jakso Aallonmurtajaa CMoresta ja kuppi teetä!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X