kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.03.2019

Paras poskipuna(sävy) ikinä. Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 9.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Essence-poskipunapaletti ”LOVE”, blush trio

Hankintapaikka: tuotteen olen saanut* blogin kautta. Essenceä myy muun muassa Tokmanni

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Kuten olette ehkä huomanneet, en koskaan oikein suosittele mitään poskipunaa, koska en ole löytänyt  itselleni oikein juuri sopivaa sävyä. Tähän asti olen sutinut vaan naamaan jonkin huulupunapuikon jämät tai jättänyt kokonaan punat laittamatta. Syksyllä ihastuin yhteen Essencen poskipunaan, mutta talven vitivalkoiseen naamaan se ei sitten lopulta ollut ihan nappi. Ennakko-oletus siis oli, etten nytkään löydä sopivaa sävyä.

Mitä tuote todella tekee? Mun paletin sävy on nimeltään 01 spring love, ja varsinkin paletin keskimmäinen – hieman persikkainen sävy – on aivan ihana. Ekan kerran ikinä tuntuu sille, että olen löytänyt juuri sen oikean poskipunasävyn, joka tuo hehkua, mutta ei tee naamasta liian punakkaa, barbiemaista tai helottavaa.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mä olen kuullut joskus, että varsinkin kesäisin päivettyneellä iholla raikkaampi vaihtoehto olisi poskipuna. Eikä aurinkopuuteri, jota käytän vuoden ympäri. Nyt siis odottelen kesää ja poskipunan tehoa. Kuitenkin tälläkin kokemuksella voi sanoa, että tämä poskipuna kannattaa omistaa.

-Karoliina-

*saatu

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X