kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.03.2019

-70% haalari ja yllättävän hyvät tennarit. Perjantain asu, nro 23.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Asu: viskoosihaalari ja nahkatennarit

Merkki: Haalari, Lindex // tennarit, Vans*

Hankintapaikka: Haalarin ostin Koskarin Lindexistä joulun jälkeen -70% hintaan. Tennarit sain pari kesää sitten blogiyhteistyöstä Zalandon kanssa.

Käyttöönottotoimenpiteet: Haalarin pesin koneessa, tennarit suihkutin nahkasuojasuihkeella.

Käyttökohde: Mä olen rakastanut kaikenlaisia haalareita jo vuosien ajan. Musta on ihanaa vetää ylle lappuhaalarit tai jumpsuitti, koska ne ovat lähtökohtaisesti aina niin mukavia päällä. Eivät purista mistään ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ne on musta myös helpoin asu stailata niin juhlaan kuin arkeenkin. Tämän haalarin ostin kesärentoiluun. Toisaalta arkikäyttöön varvasläpsyjen ja kangaskassin kanssa. Mutta toisaalta myös korkosandaalien ja isojen korvisten kanssa juhliin.

Vaaleat Vansit olivat sellainen random-valinta, joita en ajatellut, että tulisin käyttämään niin paljon, kun niitä olen todellisuudessa käyttänyt. Nämä ovat se valinta, kun mustat kengät eivät käy. Vaalea väri sopii kivasti farkun kanssa ja esimerkiksi vaaleiden mekkojen kaveriksi. Vansit on aika jykevät kengät, joten vaalea väri pehmentää niiden ilmettä.

Hankinnan kannattavuus: Mä olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin niihin viskoosivaatteisiin, joita olen Lindexistä ostanut. Esimerkiksi yhdet mun kesän lempilököhousut ovat Lindexin viskoosia, ja ne ovat olleet mulla ainakin 7 vuotta. Uskosin siis, että minusta ja haalarista tulee myös pitkäaikaiset ystävät. Lindexin mallit ylipäättään ovat mulle hyviä. Tässäkin haalarissa on tarpeeksi tilaa joka puolella, mutta se silti istuu mukavasti. Yksi plussa haalarissa oli hihojen pituus ja muoto. Tykkään, että t-paitahihat ovat kapeat, mutta pitkät. Tässä toteutuu juuri se toive.

Vaaleat Vansit ovat osoittautuneet hyväksi ostokseksi. Ne ovat säilyneet käytössä myös tosi siisteinä, joka on tietysti iso plussa.

-Karoliina-

*saatu

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (3)

Nyt on pakko laittaa kommenttia muusta kuin asusta. Tykkään blogistasi tosi paljon, mutta välimainokset alkavat mennä liiallisuuksiin. Tuntuu että joka välissä tulee leveä mainosbanneri, joutuu miettimään mistä teksti jatkuu, mistä löytyvät kommentit jne. Tiedän tietysti, että tämä on Lilyn asia eikä sinun, eli toivottavasti Lilystäkin luetaan tätä. Blogin kokonaisilme on silllisalaattia, kun eri tuotteita mainostetaan kirjavin värein leveillä bannereilla. Meillä on sohva haussa ja ne samat sohvat, joita eilen katsoin netistä vyöryvät täällä naamaan. Joo hei näin ne jo, on kyllä muistissa mitkä ovat varteenotettavia vaihtoehtoja! Osa ”täsmämainoksista” on visuaalisesti aivan hirveitä…

Meni huonompaan, sattumaa tai ei. Lisäksi joissain Lilyn blogeissa tulee niitä vastenmielisiä jalkasilsa- ja suonikohjumainoksia, joissa on huonoa suomea ja jotka muutenkin vaikuttavat epäilyttäviltä. Mutta tosiaan sekavuus on pahinta.

Heippa! Ja ymmärrän hyvin pointtisi. Valitettavasti en voi tälle asialle oikein mitään. Menikö asiat tässä suhteessa huonompaan suuntaan uudistuksen myötä? Tosin se pitää sanoa mainosten puollustukseksi, että niiden ansioista lehtitalo saa rahaa –> lehtitalo voi maksaa bloggaajille palkkaa –> me voimme blogata –> te voitte lukea hyvää sisältöä! Tosin varmasti mainosten asetteluun voisi panostaa vielä enemmän 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X