kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.03.2019

Yllättävä kasvojenpuhdistustuote. Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 10.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Whamisa, Foam Cleaning Creme  -kasvojen puhdistus

Paikka: Blogin kautta saatu*, mutta Whamisaa myy ainakin Ego-liike

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä olen ehdottomasti vaahtomuotoisten putsareiden ystävä. Sain kuitenkin tämän tuubin blogin kautta ja päätin testata, vaikka ennakko-oletus oli sellainen, että voidemainen puhdistus ei ole mun juttu.

Mitä tuote todella tekee? Mä olen hieronut puhdistusvoidetta kasvoille kauttaaltaan suihkussa käynnin yhteydessä. En tiedä, kuinka väärin olen tehnyt, mutta olen poistanut tällä myös silmämeikkiä. Voide puhdistaa yhdellä kertaa – yhden vaahdotuskerran avulla – oikeasti lähes kaiken kasvoilla olevan meikin. Jopa vedenkestävän rajauksen ja oikeastaan vedenkestävä ripsiväri on ainoa, jota jää vielä hieman silmiin pesun jälkeen niin, että se pitää ottaa omalla putsarillaan – eli tällä – pois.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Vaikka edelleenkin pumppupulloon tarttuminen tuntuisi luonnollisemmalle vaihtoehdolle, olen ihmeissäni, mitä tehoainetta tämä creme oikein onkaan. Kasvoista tulee heti puhtaantuntuiset, eikä edes kasvovesipumpulilappuihin jää tämän käsittelyn jälkeen juuri meikkiä ja epäpuhtauksia. Tiedän, että parhaan tuloksen korealaisen ihonhoidon kanssa saisi sillä, että tekisi ne miljoonavaiheiset hoidot joka päivä, ja käyttäisi vain saman sarjan tuotteita, mutta minulle Whamisa on sopinut muun ihonhoidon kaveriksi myös yksittäin käytettävänä. Vaikka Whamisat ovat melko arvokkaita kavereita arkeen, ovat ne ihan JÄRJETTÖMÄN riittoisia. Maksavat ne itsensä siis takaisin, vaikka litrahinta on kova. Kasvojen pesuun tarvitsee tätä ehkä yhden kahvipavun kokoisen nökkösen. Ja toisin kuin monien muiden putsareiden kanssa, tosiaan Whamisalla riittää ainoastaan yksi pesukerta.

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (3)

Hei!

Kiitos kivasta blogistasi! Olen pitkäaikainen lukija, joka ei juuri koskaan kommentoi.

Whamisan tuotteet ovat tuttuja ja huippu hyviksi todettuja! Suosittelen kokeilemaan kasvojen puhdistusta ensin öljyllä (tähän käy vaikka kookosöljy purkista) ja sen jälkeen Whamisan putsarilla. Olen tehnyt näin vuoden ja en enää vaihtaisi mihinkään muuhun 🙂 Kookosöljy vie mennessään jopa vedenkestävän silmämeikin ja kaiken muunkin meikin. Tämän jälkeen Whamisan putsari pääsee puhdistamaan ihoa. Teen tämän kaiken suihkussa ja en ole kokenut liian monimutkaiseksi hommaksi. Silmämeikinpoistoaineet ovat jääneet kokonaan ostamatta ja iho on ollut superhyvässä kunnossa. Kannattaa kokeilla 🙂

Mun blogi on ollut mun suosikki ihan alkuajoista asti! Nykyään luenkin enää vain sun ja Ida Åfeltin blogeja. Monet blogit on muuttunu liikaa alkuajoista. Tietty ne saakin muuttua ja pidän myös kaupallisista postauksista hyvin tehtyinä. Mua on alkanu ärsyttää se, miten kirjoittajat puhuvat ympäristöystävällisyydestä ja feminismistä, mut kuitenkin tekee yhteistöitä halpakauppojen kaa. Aihe tuli mieleen Iinalauran uudesta instakuvasta, jossa mainostaa ginan EKOLOGISISTA materiaaleista tehtyjä vaatteita. Kuitenkin kaikkien tiedossa on myös halpaketjujen vaatteiden valmistajien huonoy työolosuhteet.

Voisitko tehdä jonkun postauksen aiheeseen liittyen? Siten että somevaikuttajat ja muut kuluttajat tekis parempia valintoja. Kiitos ♥ Sä oot aina ollu hyvä tuomaan tälläsiä asioita esiin fiksusti ni siks haluisin lukee aiheesta just sun kirjottamana!

Eka sana piti olla *sun 😂😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X