kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.03.2019

Kotimaiset lappuhaalarit. Perjantan asu, nro: ”en enää edes muista”

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: lappuhaalarit, t-paita ja lenkkarit

Merkki: lappuhaalait, R-Collection* // t-paita, R-Collection* // lenkkarit, Adidas*

Hankintapaikka: Olen saanut R-Collectionin vaatteet blogin kautta, mutta helpoin tapa hankkia ne on merkin oma nettikauppa. Lenkkarit ovat parin vuoden takaiset Zalandosta, yhteistyön kautta tulleet nekin.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Mä rakastan lappuhaalareita. Minusta on ihanat, kun on rennon tyttömäiset pöksyt, jotka eivät kiristä. Kun sain valita R-Collectionin mallistosta, valikoitui nämä housut heti mukaani, koska tiedän käyttäväni haalareita arjessa. Housut tulivat siis arkikäyttöön. T-paidan halusin siksi, että kaapissani on lovi perus-t-paidalle. Lenkkareita olen pitänyt ahkerasti arkitallauksessa aina, kun säät ovat vaan sallineet.

Hankinnan kannattavuus: Valkoinen, hyvin istuva t-paita ei voi olla koskaan moka. Lenkkarit ovat osoittaneet taas käytössä sen, että niillä on supermukava kävellä. Väri tosin voisi olla käytännöllisempi, yhdisteltävämpi. Lappuhaalareihin puolestaan rakastuin ensi vilkaisulta. Tykkään maalarihenkisestä väristä, sekä haalareiden yksinkertaisesta ilmeestä. Tosin olisin kaivannut haalareihin vyö(laukku)lenkit. Unisex-kokoa paremmin mulla päärynäkroppaan voisi toimia paremmin naisten malli, vaikka tämäkin on aivan ihana. Reidet ja pylly tarvitsee mulla koon M, mutta yläosasta M-kokoinen läppä jää vähän pussille. Muuuuutta. Se on pientä, koska onhan nämä pöksyt ihan ihanat.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X