kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 20.03.2019

Hiuslakkarakkautta läpi vuosien! Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 11.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Got2b, 2sexy, volumizing hairspray -hiuslakka

Paikka: Tämä on ostettu Prismasta kauppakassin kautta. Samaa lakkaa saa esimerkiksi Sokoksilta.

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Tätä ennakko-oletuskohtaa en edes muista, koska olen käyttänyt vain ja ainoastaan tätä hiuslakkaa nyt ainakin..öö..niin kauan kuin muistan. Olisiko vähintään 6-7 vuotta?

Mitä tuote todella tekee? Tämä on mun mielestä hiuslakkojen aateliaa, eli tekee kaiken sen, mitä lakan pitääkin. Se pitää karvat ojennuksessa, nutturan ilman hapsotusta ja toisaalta avonaisen tukan kiharat kiharoina, mutta se ei lähmää tukkaa ollenkaan. Ei tee tukkaa kovaksi ja märäksi, eikä myöskään liian laitetun näköiseksi. Silti pito on todella hyvä, voittaa kaikki superhyperpitävät lakat anytime.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: No onhan tämä nyt kannattava lakkaostos, koska yhtään sumutusta varmasti vuosien saatossa ei näistä pinkeistä pulloista ole mennyt hukkaan. Ainoa miinus on se, ettei tätä lakkaa saa minipulloissta, joten reissuun on pakko ottaa jotain huonompaa. Juuri tätä juttua kirjoittaessa pohdin, mitä ihmettä teen, jos kyseisen lakan valmistus lopetetaan. Ulkoasu on muuttunut jo useamman kerran, mutta toivotaan, että lakka säilyy ikuisesti samana.

-Karoliina-

Kommentit (3)

Tämä on myös mun lemppari ja vakiolakka! Mooooooonta vuotta käyttöä takana ja muuta lakkaa en osta.

Hei , kiitos vinkistä 👌!! Ostin ja on hyvä, tuoksu miellyttävä. Nämä lakat ovat olleet vaikeita valintoja ja usein pettymyksiä. Tämä ei !!
Hyvää vkl ☀️☀️

Ihan best <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X