kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.03.2019

Silkkipaita ja kengät Ivana Helsingin mekkoihin. Perjantain asu, nro 24.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: silkkipaita, farkut ja korolliset kangaskengät

Merkki: silkkipaita, Zara // farkut, NEUW Denim* // kengät, H&M

Hankintapaikka: paidan olen ostanut monen monta vuotta sitten Helsingin Zarasta. Farkut olen saanut NEUWlta suoraan ja kengät ostanut Helsingin Forumin Henkalta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Nämä on mun lempifarkut ja vielä NEUWn sisällä lempparimalli, joten käytän farkkuja tilanteessa kuin tilanteessa. Kengät ostin mun Ivana-mekkojen kaveriksi, koska tuntui sille, että sellaisten tyttömäisten rimpsuloiden kanssa ei käy mitkä tahansa korot tai nilkkurit. Silkkipaidan ostin ”minun tulee pukeutua aikuisesti -vaiheessani”. Olen pitänyt sitä työtapaamisissa ja joskus illanvietossa.

Hankinnan kannattavuus: Farkut on täysi kymppi, se on selvä. Kenkien laatu ei ole paras mahdollinen ja Henkka ostopaikkana ei myöskään ihan paras. Ne kuitenkin ajavat asiansa ja ovat se vaihtoehto, jonka puen Ivanoiden kanssa, kun Martensit ei käy. Silkkipaita on kaunis ja hauska, mutta en pidä sitä usein. Siinä mielessä ei ehkä kovin kannattava ostos.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

Lokaatio: Sandro Ratina

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X