kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.04.2019

Takana ihana viikonloppu!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
9 kommenttia

Onpas ollut mukava viikonloppu.On ehditty rentoutua ja möllöttää vain sohvalla (= erittäin tärkeää), mutta myös nähdä pitkästä aikaa myös ihmisiä.

Perjantaina F oli yökylässä kaverillaan ihan meidän naapurustossa ja me A:n kanssa kaksistaan kotona. Kyllä se joka kerta edelleen yllättävää, kuinka iso tuo lapsi jo on. Tajusin vasta illalla, että en ollut katsonut edes tytöt reissureppuun tämäm lähtiessä ja niinpä vain oli osannut pakata kaiken tarpeellisen uimahallireissua ja yöpymistä varten. Tekee mieli huudella kliseetä: Minne tämä aika oikein menee?

Lauantaina me sitten menimme koko sakilla Helsinkiin A:n siskon tyttären synttäreille. F jäi Helsinkiin yhdeksi yöksi tältä reissulta ja ne vanhukset suuntasimme pian takaisin Tampereelle. Illansuussa käväistiin ystävällä vierailulla ja katsomassa jääkiekkomatsia. Vielä sen jälkeen saatiin extempore-vieraita ja tilatiin iltapalaa Woltista. Olen TÄYSIN HULLUNA Ocan sushibowl-henkiseen kulhoon, jossa on paneroitua kanaa. Niin hyvää! Niin ja ruokailun ohella katseltiin Suomi Lovea, jonka aikana vollitin varasti ainakin viisi kertaa. Miten ihana sarja, en kyllästy ikinä!

Sunnuntaina nukuimme melkein kymppiin. Joka oli taivaallisen ihanaa, koska meidän sisäinen kello herättää aina viimeistään kasilta, vaikka kuinka väsyttäisi (ja/tai saisi nukkua pidempään). Raivailtiin vähän paikkoja, koska huomenaamuna tulee siivoaja (Jes!!). Meillä kävi ystäväpariskunta aamupäiväkahvilla, tyhjennettiin vihdoin kaapit talvitakeista, – asusteista ja kengistä ja tuotiin kevättä tilalle. Mä en vaan usko ensi viikon lumipyryyn! En halua uskoa!

F tuli iltapäivällä kotiin ja nyt on taas tämä sakki kasassa. Latasin Elisa Viihteen ihan vain siksi, että haluan nähdä, miltä tuo ”Kaikki synnit” vaikuttaa. Jotenkin teema kiehtoo ihan hirveästi! Joko olette nähneet kyseisen sarjan?

Kivaa uutta viikkoa sinne 💗

-Karoliina-

Kommentit (9)

Kaikki Synnit meni melkein yhdellä istumisella 😊 Aihe kiinnostaa ja on hyvinkin tuttu täällä Oulun seudulla.

Taina

Kyllä työkseen kirjoittavalta saa vaatia huolellisuutta ja oikoluettuja tekstejä julkaisukanavasta riippumatta.

On se hienoa että on noita kielipoliiseja liikenteessä..

Minä myös kiinnitin huomiota lukuisiin kirjoitusvirheisiin. Eiväthän ne maailmaa kaada, enkä niistä olisi muuten mitään edes kommentoinut, mutta kun nämä tässä postauksessa olevat eivät ollenkaan tunnu ”sinulta” – siis onhan kirjoitusvirheitä ennenkin ollut, mutta tässä niiden laatu ja määrä kiinnitti huomioni. Siitä tuli sellainen olo, että onko tää nyt ehkä joku testi siitä, että hyökätäänkö kommenteissa heti ilkeilemään.

Enivei, ihanaa, että viikonloppu on ollut onnistunut! Mukavaa kevään jatkoa koko sakille!

vollitin varasti?

Älä muuta sano 😅 Mitähän tarkoitin. Vollotin vartissa?

olipa kirjoitusvirheitä tekstissä

Ihan totta. Oli kyllä.

Vitsi vaikuttaa hyvälle. Aloitin eilen katsomisen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X