kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.04.2019

Untuvatakki kesään. Kyllä, kuulit ihan oikein! Perjantain asu, nro 26.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Asu: lappuhaalarit, kevytuntuvatakki, pipo ja lenkkarit

Merkki: haalarit, R-Collection* // kevytuntuvatakki, Joutsen* // pipo, Sidoste* // lenkkarit, Nike

Hankintapaikka: Lenkkarit on monta vuotta sitten ostetut. Olisikohan ollut Asokselta. blogin kautta. Haalarit sain hiljattain blogin kautta. Sidosteen ja Joutsenen kamat on taas noiden mun muiden töiden kautta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Mä pidän lappuhaalareita perinteisellä tavalla, tai sitten ison college-paidan alla samaan tyyliin kun ne näkyvät nyt takin alta. Lenkkarit on ollut sellaiset jokapaikanhöylät, jotka sopii värinsä ja mallinsa puolesta asuun kuin asuun. Tosin pipon merinovilla on näille säille jo vähän liikaa. Mähän olen täysin hurahtanut Joutsenen takkeihin ja pidän niitä tilanteessa kuin tilanteessa, säällä kuin säällä. En olisi itsekään uskonut, että joku materiaali vie niin mennessään, mutta untuva on tehnyt sen. Tämä kyseinen, kevään uutuus-Minttu-takki, on musta ihanan mallinen. Rakastan tuollaista pallomaista muotoa (varsinkin, kun kiristää alahelmää tuolla tavalla kuin kuvassa) ja parkahenkeä.Ylipäättään tykkään ostaa Joutsenet itselleni tällä tavalla over sizenä, yhtä kokoa liian isoina. 

Hankinnan kannattavuus: Lenkkarit ja haalarit mä taisinkin ruotia jo täällä postauksessa. Sidosteen pipot oli mun talven pelastus. Vaikka Minttu-takit tuli myyntiin verkkokauppaan vasta viikko sitten ja joihinkin kivijalkaliikkeisiinkin hiljattain, tiedän jo nyt, että takista tulee mun kesän luottotakki. Se, jonka voi heittää t-paidan päälle viileällä säällä kaupungille ja sen, jonka voi vetäistä mökkiöinä terassilla istuessa. Moni mieltää untuvan talveen sopivaksi materiaaliksi, ja kyllähän se lämmittääkin. Toisaalta untuva kuitenkin hengittää niin paljon, että se ei hiosta oikeasti ikinä. Se on musta ehkä kummallisin – ja mahtavin juttu – untuvassa.  Siksi untsikka – kevytuntsikka nimenomaa – on myös ihan relevantti kesätakki. Mintun väri tosin on mulle mun mielestä väärä. Kuvausten jälkeen itse asiassa palautin vielä takin ja valitsin toisen sävyn. Osaatteko arvata, minkä?

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

 

Kommentit (3)

Vihreän valitsit! Natsaa beigen kanssa.

Moikka,

Näyttää ihanalta takilta. Miten tuo takin mitoitus eli onko se hieman oversize? 

Tosta saa helposti over sizen, kun ottaa reilun koon.. Malli on tosin sellainen pallomainen, eli ei ”oikeassakaan koossa” piukka. Mulla oli tuossa koko M, ja olin silloin oikeasti kokoa XS/S. Tosin sama takki menee edelleen näin kaksosraskauden viime metreillä. Oli viimeksi eilen päällä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X