kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.04.2019

Vankilahaalari ja kukkalippis. Perjantain asu, nro 27.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: kukkalippis ja farkkuhaalari

Merkki: haalari, NewLook // lippis, Uhana Design  

Hankintapaikka: haalarin tilasin talvella Zalandosta, lippiksen sain Nooralta ja Matila synttärilahjaksi

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Mä olen kertonut haalarihimoistani ennenkin, mutta tykkään niin paljon haalareista, kun en menevät oikein stailattuna tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kyseisiä haalareita olen pitänyt niin töissä kun ravintolaillallisellakin. Tennareiden kanssa haalari näyttää sellaiselle amerikkalaiselle vankilahaalarille. Tykkään, että haalari on yhtä aikaa istuva ja väljähkö. Lippistä en ole vielä pitänyt juurikaan, koska mikään välikausitakki ei ole käynyt sen kanssa. Odotan, että pääsen yhdistelemään lippiksen kesämekkoihin ja farkkutakkiin. Yksi haalarin ongelma on muuten se, että ne on musta tosi vaikea pukee talvella minkään takin kanssa fiksusti. Siksi musta onkin ihanaa, että nyt haalarikelit vasta todella alkaa, kun niihin voi yhdistää bomberin tai nahkatakin.

Hankinnan kannattavuus: Lahjahan on aina ”kannattava”, koska se on kauniilla ajatuksella annettu. Uskon, että pidän lippistä kesällä paljonkin ja lapsikin jo uhkailu lainaavansa sitä. Haalariostos oli kannattava siinä mielessä, että kun kesällä perusfarkkujen käyttö usein jää niiden kireyden ja kuumuuden vuoksi, voi haalari tulla niihin hetkiin farkkujen tilalle.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X