kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.04.2019

Suihkurusketus. Maailman parasta feikkiä. Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 14.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Vita Liberata -suihkurusketus  

Paikka: Tampereen kauneuspalvelut

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä taisin käydä ekan kerran suihkurusketuksessa joskus kaksi vuotta sitten. Ja tottakai mun ensipelko oli, että muutun oranssiksi, kuten Ross Friendseissä. Mutta lopulta kaikki meni siltä kertaa hyvin ja onnekseni huomasin, että Vita Liberatan sävyt ovat tismalleen samat, jollaiseksi rusketun muutenkin auringossa.

Mitä tuote todella tekee? Suihkurusketushan toimii niin, että riisutaan nakuksi (tai melkein nakuksi) ja sitten kauneushoitolan työntekijä sumuttelee rusketuksen eräänlaisesta sumuttimesta ihon pintaan. Rusketuksen laatu on siis aika paljon kiinni siitä, kuka rusketusta suihkuttaa ja kuinka hyvin hän osaa antaa asentovinkkejä suihkutettavalle. Mä olen käynyt Tampereella kahdessa paikassa, ja tykästynyt aivan ehdottomasti Tampereen kauneuspalveluiden Ninan kädenjälkeen. Rusketusaineen annetaan vaikuttaa ihossa 6-8 tuntia sellaisenaan. Ts. silloin iho on hetken karttavälissä: himppusen likaisen oloinen ja haiseva. Mutta. Kun tämän värin huuhtelee pois, näyttää iho IHANALLE, eikä tuoksu millekään. Lopputuloksena on siis päivettynyt iho.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Jos olisi varaa, kävisin suihkiksessa kahden viikon välein. Mä rakastan päivettynyttä ihoa, mutta en halua enää palvoa aurinkoa samalla tavalla, kun nuorempana. Suihkurusketussävyn freesaavasta ilmeestä kertoo kaikkein parhaiten se, että viime keväänä kun otin suihkurusketuksen ennen meidän häitä, sain kymmeniä viestejä siitä, mitä meikkivoidetta käytän/mikä aurinkopuuteri on käytössä/mitä poskipunaa käytän. Ja noina kyseisinä päivinä kun en ollut laittanut MITÄÄN meikkiä naamaani. Ihon väri oli tuonut vain sen terveen lookin.

 -Karoliina-

Kommentit (1)

Itse olen niin monesti miettinyt suihkurusketuksen ottoa, mutta olen jänistänyt sen vuoksi, etten tykkäisi olla vieraan edessä ilkosillaan (tai lähestulkoon nakuna). Ehkä vielä rohkaistun, varsinkin jos tulos on noin hyvä, kun kerroit. Olen toki nähnyt vähemmän onnistuneitakin lopputuloksia, mutta yleisesti ne joista tiedän ovat olleet aika ok. Mikähän hintataso nykyään on? Pitääpä selvitellä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X