kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 30.04.2019

Täydellistä elämää! Terveisiä Espanjasta, osa 2.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Kun vielä eilisessä postauksessa ihan vähän sapetti, tänään (ja eilen) olen leijunut yläilmoissa.  Kaikki on ollut – niin hölmölle kuin se kuulostaakin – täydellistä. Aurinko paistaa, altailla on lämmin, ei ole kiire minnekään.

Me (aikuiset) nukuimme sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vain viisi tuntia yölennon vuoksi. Lapset osasivat nukkua koko lennon, joten pelkäsin, että eka päivä menee intoa puhkuvien lasten ja aivan rättiväsyneiden aikuisten välimaastossa. Ihmetykseksemme olimme kaikki maanantaiaamuna täynnä virtaa, eikä ketään unettanut.

Maanantaina suoritettiin ruokaostoksia (vitsi miten halpaa täällä verrattuna Suomen kauppalaskuun) ja makoiltiin vaan ”omalla” altaalla. Lapsen ensin arastelivat hyistä allasvettä, mutta lopulta uivat siellä yhtäsoittoa ainakin neljä tuntia.

Viiden aikaan tultiin sisälle ja alettiin valmistaa iltaruokaa. Lapset kävivät suihkussa ja kaivautuvat peiton alle kirjoittamaan uusia päiväkirjojaan puoleksitoista (!) tunniksi.

Olen joka kerta äimänä, miten elämä on muuttunut näin helpoksi! Nyt varsinkin, kun F:llä on kaveri mukana, molemmat ovat loistavia uimareita ja omatoimisia, loma tuntuu oikeasti jo LOMALLE! Siinä voi lukea miehen kanssa kirjaa ja keskustella parhaista otteita ja ajatuksista, joita kirjat herättivät. Täytyy sanoa, että vielä pari vuotta sitten tämä olisi tuntunut utopialle. Niin ne kasvaa, ihmeellistä. 

Okei. Olikohan tässä tarpeeksi suitsutusta ja ylisanoja. Itseäni alkaa niin ällöttää tämä happy life -puhe, että tulee siirappi jo korvista ulos. Palaan omaan sarkastiseen ja ankeaan tyyliini pian, lupaan.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Siis niin parasta. Ja samalla vähän haikeaa. <3 Meilläkin jo esikoinen menee kaverien kanssa kotimaastoissa, mutta 3v on vahdittavampi kuin ikinä ennen. Tai kuin siskonsa 3 veenä. Voi elämä. 😛 Reissua odotellessa… Nauttikaa!

Katja

http://www.optimismiajaenergiaa.fi

Mä en ole vielä osannut haikeilla tätä. Sitten, kun vanhempien seura ei kelpaa enää koskaan, tirauttelen pari kyyneltä. Kivaa reissua teille 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X