kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.05.2019

Loistava ja surkea kosmetiikkalöytö reissukassiin! Terveisiä Espanjasta, osa 3.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
9 kommenttia

Tänään on keskiviikko, vaikka onkin vappu ja meillä tämä loma.

Ja koska keskiviikkona yleensä kirjoittelen kosmetiikasta tai muista kauneusasioista, en ajatellut tehdä poikkeusta nytkään. Tosin vähän tällä tavalla keveämmin kirjoitettuna, ei sillä peruskaavalla, jota yleensä käytän.

Pakkasin reissuun kaksi ihan uutta tuttavuutta, joiden ajattelin toimivan reissussa. Toinen on osoittautunut aivan loistavaksi tuotteeksi. Toinen aivan mitäänsanomattoman huonoksi.

Eka huonot uutiset.

Ostin meikinpoistolappuja, koska en halunnut ”tuhlata” meikinpoistoaineeseen kallisarvoista tilaa litran nestepussista. Nivean paketti (ainoa musta valikoimassa) lupaa poistaa vedenkestävän meikin. Ei poista. Tai poistaa osin vedenkestävän ripsarin HINKKAAMALLA, mutta silti aamulla on pandasilmät, kun kaikki ei ole lähtenyt. Vinkkejä paremmista vedenkestävän meikin poistavista lappusista otetaan vastaan.

Sitten loistava tuote.

Olen saanut joskus (kauan aikaa sitten tai kuukausi sitten, en edes muista) blogin kautta Essencen You better work! -ripsarin, joka kertoo olevasa ”waterproof ja gym-proof”. Näyttäisi olevan myös uima-allas -proof, helle-proof ja kaikkea muuta. Moni ripsari kestää kyllä vettä, mutta ei uima-altaalla hikoilua ja auringonottoa. Tämä kestää, eikä meikki leviä yhtään mistään. Killeri-ripsari, joka itse asiassa on ripsivärinäkin tosi hyvä. Erottelee, on tarpeeksi musta ja antaa ripsiin pituutta. Kymmenen pistettä.

Sellaista täällä tänään, vappuna!

-Karoliina-

Kommentit (9)

Eli on oikeasti vedenkestävä? Ostin viime kesänä Essencen vedenkestävän ripsarin mikä ei siis ollut vedenkestävä ollenkaan ☹️ Muuten tykkään tosi paljon Essencen tuotteista! Eli uskallan testaa tän?

Kiitos ripsivärisuosituksesta, meni heti testiin ja todettu hyväksi! Vedenkestävälle meikille käytän Simple sarjan puhdistusliinoja, toimii myös tälle Essencen ripsarille. Simple tuotteita löytyy ainakin Citymarketista ja Tokmannilta.

Oho. Ihan uusi vinkki. Kiitti 🙂

Paras matkapoistaja vedenkestävälle ripsarille on laittaa vanulappuja tuplis-pussiin ja lorotella hyvä määrä toimivaa poistoainetta pussiin niin että vanulaput juuri ja juuri pystyy imemään kaiken. Toimii paremmin kuin hyvin eikä kuivahda pidemmälläkään reissulla.

Primarkin kasvojenputsausliinat on parhaat ja halvimmat. Niille iso peukku.

Kiitti vinkistä 🙂

Hassua, itselläni kyseinen ripsiväri on levähtänyt ja eikä myöskään pitänyt harmikseni taivutuksia, vaikka normaalisti vedenkestävät pitävät 🙁 Selkeästi mikä toiselle sopii, niin ei aina toiselle!

No se on varmasti just niin. Vaikuttaa varmasti olosuhteet, ripsien ominaisuudet, ihon rasvaisuus/kuivuus jne.
Mä en ole enää taivutellut ripsiä moneen kuukauteen, joten sitä en osaa sanoa, miten hyvin tämä pitää ripset ”ylhäällä”.

Mä tykkään tästä ainakin tosi paljon, koska juurikin pysyy. Samoin Essencen mun suosikkeja ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X