kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.05.2019

Koko loman mekko. Terveisiä Espanjasta, osa 5.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Mulla on ollut täällä reissussa 3 vaatetta + matkustushaalari. Ivanan ikisuosikki, valkoinen muumipitsimekko, Aarrekidin musta trikoomekko lähinnä altaille ja tämä uusi ihanuus, johon olen täysin rakastunut.

Mekko on Vilan ja ehkä jo myynnissä. Nina Nuorivaara stailasi mut viime viikolla yksiin kuvauksiin ja kaiveli rekiltään mm. tämän hippiunelman. Rakastuin mekkoon niin, että kuvausten jälkeen halusin ostaa sen itselleni. (Muutenkin Nina oli saanut kiinni parilla sähköpostilauseella kiinni juuri siitä, mitä minä rakastan ja millainen mun tyyli on. Tuli ihan älytön olo siitä, miten entuudestaan tuntematon ihminen voi napata niin hyvin sen, missä tunnen oloni kotoisaksi).

Tällä mekolla on sitten menty täällä illalliset, kauppareissut ja kaikki menot, joissa on tarvittu pitkähihaista. Ihanaa, kun olen vihdoin oppinut pakkaamaan niin, ettei mukaan tarvitse roudata koko omaisuutta. 

-Karoliina-

Kommentit (5)

Hei!

Ihana loma-asu! Sinulla on myös kauniit sandaalit. ikähän merkki/malli ahtaa olla kyseessä? Ihanaa loman jatkoa! 🙂

Mä olen matkustanut yksivuotiaan kanssa käsimatkatavaroilla. Kaiken a ja o on se, ettei ala roudaamaan mitään maitoja tai vaippoja Suomesta. Lapsen vaatteet vie vähän tilaa laukussa. Ja myönnän viihdyttäväni lapsia kännykällä ja tabletilla reissussa PALJON eli ei leluja juurikaan mukaan.

Ja seuraava postausaihe onkin: miten lapsiperhe matkustaa käsimatkatavaroilla?
Pliis-pliide! 🙂

Oikeastiko?! Täytyypä miettiä, onko mulla tähän vinkkejä. Tosin en ole tainnut ikinä matkustaa F:n kanssa ruumalaukulla. Tosin en ole myöskään matkustanut koskaan hänen ollessaan vauva: ne kamat kun vievät kauheasti tilaa!

Moikkis! Sandaalit on mun suosikit myös. Ostettu tosin 2015/2016 talvialesta ELLOKSESTA, heidän oma merkki. Ovat nahkaa ja huollatin ne juuri ennen reissua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X