kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 05.05.2019

Viimeinen päivä lomalla. Terveisiä Espanjasta, osa 6.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Viimeisen lomapäivän ilta meneillään täällä Espanjassa. Eilen oli pilvinen päivä, joten emme olleet poikkeuksellisesti altailla juuri yhtään. Käytiin keskustassa kävelyllä pitkin rantaa, syötiin rantaravintolassa ja hengailtiin sisällä tehden vähän töitä ja kuunnellen/lukien kirjoja. 

Tänään heräsimme loman lämpimimpään aamuun. Mä sain nukkua vuorostani pitkään, kun A ja F olivat kattaneet aamupalan parvekkeelle. Vitsi rakastan näitä etelän appelsiineja, joista saa ihanaa tuorepuristettua mehua. Pakko alkaa mehustella taas pitkän tauon jälkeen kotonakin! Kun muutimme Tamperelle, teimme mehua joka päivä varmasti vuoden putkeen. Sitten yksi lingon osa hajosi ja mehustaminen jäi siihen. Sinäänsä hölmöä, koska rakastetaan koko sakki mehuja ja kaiken lisäksi koneen varaosiakin on saatavilla. 

Tänään olemme pakkailleet, pesseet pyykkiä (ihana tulla kotiin niin, ettei ole matkalaukut täynnä pestävää!) ja maanneet altailla. F on uinut taas ainakin kolme tuntia. Äsken kävimme pitsalla ja jääkappi tyhjennettiin aamuyön eväsleipiin.

Avasin muutama tunti sitten ensi kerran työkalenterin. Siellä näytti olevan tapaaminen ensi viikon jokaiselle päivälle, mutta nyt tuntuu, että pitkän ja rankan kevään jälkeen kaikkiin hommiin on taas paremmin virtaa. Loma on todella tehnyt tehtäväänsä!

Nyt pitää kömpiä jo sänkyyn. Taksi tulee hakemaan meitä 4.00 ja sitä ennen pitäisi saada nukuttua edes vähäsen. Kaipaan kyllä tavallaan jo omaan sänkyyn ja tuttuihin kuvioihin. (Lunta tosin en kaipaa. Toivottavasti se on jo sulanut.)

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X