kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.05.2019

Epäsopiva asu. Ja siksi niin ihana. Perjantain asu, nro 29.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Asu: huppari, pitkä takki, verkkarit ja tennarit

Merkki: huppari, Makia* // takki, PartTwo* // verkkarit, Adidas // tennarit, Vans

Hankintapaikka: takin ja hupparin olen saanut blogin kautta, verkkarit olen MUISTAAKSENI tilannut Asokselta tai Zalandosta, tennarien ostopaikka taitaa olla Carlings. Ehkä.  

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Verkkarit ostin aikanaan ”siistimmiksi” lököpöksyiksi, ihan jopa kaupungille ja töihin, ja sitä virkaa ne ovat toimittaneet jo usean vuoden ajan. Tennarit arkikäyttöön. Hupparin sain tänä keväänä ja olen pitänyt sitä TODELLA paljon. Jotenkin keltainen väri yllätti ihanuudella ja malli on just nappi. Takkia hehkutin jo pari viikkoa sitten. Jännällä tavalla asu on musta todella epäsopiva, mutta silti toimii yhdessä. Tai jos joku sanoisi, että yhdistää trenssihenkisen takin ja verkkarit, en ehkä ajattelisi, että siinäpä hyvä match. 

Hankinnan kannattavuus: Tuntuu ehkä höpsölle sanoa, mutta tässä asussa kaikki on täyttä kymppiä yhdessä ja erikseen. Jokainen vaate on laadukas, monikäyttöinen ja mukava päällä. Joskus multa on kysytty, käytänkö näitä perjantain asua ihan oikeasti. Tämä on asu, jonka revin kaapista vaan päälle ennen kuvauksia, ja jopa mietin, käykö elementit yhteen. Ja ne kävi niin kivasti, että olen pitänyt kokonaisuutta monta kertaa sen jälkeenkin. Toisin sanoen tällä kertaa ”oikean asun” löytäminen meni vähän nurinkurisessa järjestyksessä. Siinä tilanteessa, kun kuvausten lopussa Noora sanoi, että ”etsi vielä yksi asu, kun nyt ulkona on niin kiva valo”. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

Kommentit (5)

Ehdottomasti Blake -paita ja Alex -housut! 😍 musta on aina varma valinta 🖤

Musta housuasu vei voiton, oikeastaan mielenkiintoisen tekstuurin takia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X