kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.05.2019

Merenneidon kukkaruukku. Viikon kirppislöytö.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mun blogin lukijakyselystä selvisi vähän aikaa sitten, että TODELLA moni teistä kaipaili blogiin takaisin männävuosien (ja -kuukausien) postaussarjaa, Viikon kirppislöytö -sarjaa. Koska edelleen kirpparit kiinnostaa, en vaan ole tiennyt, että teitä kiinnostaa, päätin elvytellä postaussarjan taas eloon.

Uusille lukijoille tiedoksi, että esittelen tässä sarjassa aina jonkin kirppislöydän, jonka olen tehnyt.

TUOTE

  • Kukkaruukku

OSTOPAIKKA

  • Aseman Kirppari, Hankasalmi

HINTA

  • Jos oikein muistan vielä (ostosta vähän aikaa), 1,20e

KÄYTTÖKOHDE

  • Mulla on jo kauan ollut ruukkukasvihimo ja niinpä tämäkin pääsi heti asianmukaiseen käyttöön. Musta ruukut maksaa normikaupassa aina todella paljon ja siksi yritän haalia niitä pääosin kirppareilta.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu. 

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA:

  • Onhan ostos kannattava, kun se tuli tarpeeseen, on kaunis ja edullinen. Mulle tulee mieleen ruudun pinnasta joku sellainen lapsuuden simpukkalelun pinta. Sellainen, jota käytettiin, kun leikittiin merenneitoja.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 4/5. Miinuksen tekee kolo ruukun pohjassa. INHOAN KOLORUUKKUJA! Alla on pakko olla lautanen, mutta vesi lorottelee silti 90% kastelukerroista ikkunalaudalle.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X