kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.05.2019

Taas yksi haalari. Ups! Perjantain asu, nro 30.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Asu: musta haalari

Merkki: Kaffe

Hankintapaikka: Zalando

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: No teiltä tulee varmasti jo korvista ulos tämä mun ”oikeilla asusteilla asu taipuu juhliin ja arkisimmilla arkeen”, mutta musta varsinkin haalarissa tämä totuus pätee niin hyvin. Tämän haalarin olen ostanut siis monikäyttöön. Olen ehtinyt haalarilla mm. käydä Pyhimyksen keikalla, matkustaa Espanjaan lentokoneella ja käydä töissä. Ihan ykkösvaate, kun ei purista mistään, mutta on silti jotenkin riittävän skarppi.

Hankinnan kannattavuus: Multa puuttui tällainen musta PITKÄHIHAINEN haalari, ja koska olen käyttänyt asua tosi paljon, voisin kuvitella, että haalarista tulee luottovaate. Haalarin matsku tosin hieman mietityttää, että kuinka paljon se kestää pesua. Eniten tykkään viskoosista ja puuvillasta, ja tämä ei ole kumpaakaan. Mua harmittaa, että en ole löytänyt hyvästä matskusta, tai kotimaiselta merkiltä omalle kropalleni sopivia malleja haalareissa. Muuten hauska, kuinka jo tuntee oman vartalonsa. Zalandossa on joku miljardisivua haalareita. Tilasin niistä talvella kaksi ja molemmat oli aivan just eikä melkein.  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

Kommentit (2)

Nyt seuraa huvittava kysymys, mutta miten ihmeessä haalarin kanssa käydään vessassa?? Haluaisin hankkia haalareita, koska ne näyttävä mukavilta, mutta onko ne aivan älyttömän hankalia käytännössä? 😀

Muuten ei ole hankalia, mutta jos on esim pukenut takin haalarin päälle, ärsyttää riisua vessassa koko asu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X